Speciaalbier de poes blond - 75cl

Speciaalbier De Poes Blond - 75cl

BISPBL0126
€ 9,21

De Poes blond is een blond ongefilterd bier van hoge gisting, met nagisting op de fles.

Omschrijving

Het bier

De Poes blond is een blond ongefilterd bier van hoge gisting, met nagisting op de fles. Het bier is fruitig met een lichte alcoholtoets achteraan de tong. Door het gebruik van een zeer hoogstaande bitter- en aromahop zorgen we ervoor dat er een bitterheid ontstaat die mooi in balans is. De gebruikte kruiden zorgen dan weer voor de aangename frisheid en de verwijzing naar bloemen en citrus.

De brouwerij 

In 2012 begint het verhaal van Brouwerij De Poes. Oprichter Stijn David besloot om zijn passie voor voeding en in het bijzonder bier verder te ontwikkelen. In 2014 start Brouwrij de Poes. De naam heeft de brouwerij te danken aan het favorieten huisdier van de brouwer namelijk een poes.
In het prille begin brouwde ze het bier bij Deca Services NV in Woesten. Hier hadden ze een capaciteit van dertig hectoliter per brouwdag. Vanaf 2016 installeerde ze een eigen microbrouwerij op Tielse bodem. Hier hadden ze een brouwcapaciteit van 10 hectoliter. Tot heden dag brouwt de brouwerij nog steeds in deze twee brouwerijen. Het gehele brouwproces gebeurt wel in eigen beheer.

Productdetails

Inhoud
75cl
Land
België
Alcoholpercentage
8%
Serveertemperatuur
7-8 graden
Biersoort
Blond
Smaak
Fruitig
Stad van afkomst
Tielt
Brouwer
De Poes

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Kwaliteit Reacties (0)

Geen klantenbeoordelingen op het moment.
Product toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Wijnengeschenken.be gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.