Kerstgeschenken

Het hele jaar door kan u uw waardering laten blijken naar uw medewerkers en relaties toe. Maar met een mooi kerstgeschenk zeg je nét iets meer. Deze speciale tijd van het jaar vraagt om dat kleine beetje extra. Uw medewerkers hebben het hele jaar door hard gewerkt en verdienen in deze tijd een mooi kerstgeschenk.

Persoonlijk

Voor uw relatiebeheer zijn kerstgeschenken niet weg te denken. Bestaande relaties kunnen het extra waarderen als u rond de kerst aan hen denkt. En nieuwe relaties zijn blij verrast als u het nieuwe contact zo snel al beloond wordt. Wijngeschenken.be heeft voor iedereen het perfecte kerstgeschenk. De tijd van de standaard geschenken voor de kerst is echt voorbij, tegenwoordig mag het was persoonlijker zijn. Wij bieden u de mogelijkheid om het logo van uw bedrijf of een persoonlijke boodschap toe te voegen aan bijna al onze kerstgeschenken. 

Keuze

Een fles wijn geven als kerstcadeau is natuurlijk leuk, maar als een bijzondere wijn in een mooie verpakking zit, is het nog leuker.

Maar ook ons uitgebreide assortiment aan picknickmanden, die naar wens gevuld kunnen worden met wijn en lekkernijen, of een bijzondere wijnkist met een sommelierset zijn een ideaal cadeau. 

Al onze artikelen zijn perfect om als kerstgeschenk te geven. Dus of u nu kiest voor de cocktailshaker set of voor de prachtige wijnkaraf, we kunnen alles als kerstgeschenk verpakken en verzenden.

Verjaardagsservice

Bij wijngeschenken.be bieden wij u een verjaardagsservice. Dit houdt in dat u ons een lijst stuurt met de verjaardagen van uw medewerkers of relaties en wij sturen automatisch een mooi geschenk (naar uw keuze) naar de jarige. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken en komt u heel attent over. 

Zelf samenstellen

Als u het eenvoudig wil houden, maar toch een stijlvol cadeau wil geven, is het altijd een goed idee om een fles Prosecco te sturen naar uw relaties, in een mooie kist, een wijnkoeler of een andere geschenkverpakking. Met of zonder glazen, dit cadeau valt altijd in de smaak, ook al hebt u maar een beperkt budget. 

Wil u iets meer uitgeven en een wat uitgebreider kerstcadeau wil geven, dan kan u een  fles goede Champagne of een van onze mooie wijnpakketten schenken. De liefhebbers van de Franse en Italiaanse wijn kunnen in ons assortiment hun hart ophalen. 

We hebben ook een ruim aanbod aan accessoires. Wijnkoelers, karaffen, sommeliersets en nog veel meer. Dit kan u allemaal samenstellen tot het perfecte pakket voor uw medewerkers of relaties.