Betaling WijnenGeschenken.be

Na het selecteren van de producten kunt u snel en eenvoudig de bestelling afronden. Bij deze afronding krijgt u de vraag ophalen in Someren of verzending naar het door u opgegeven adres. Wilt u een spoedbestelling kies dan voor de optie Ideal en neem even telefonisch contact met ons op zodat wij u kunnen informeren over de levertijd.

Ideal of Paypall

Na het plaatsen van uw bestelling kunt u kiezen voor de betaaloptie Ideal of paypall. Wanneer u hiervoor kiest wordt u omgeleid naar een beveiligd gedeelte van uw bank waar u direct de betaling kunt afronden.
Tip! lees goed bij elke stap de instructies door alvorens verder te klikken.

Vooruitbetaling per bank

Na het plaatsen van de bestelling bij Wijnengeschenken.nl ontvangt u per mail een proforma factuur met de betaalgegevens. Zodra de betaling bij ons ontvangen is sturen wij uw bestelling via TNT post of koeriersdienst direct.

Rembours

Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u per mail een factuur met het bedrag inclusief standaard verzending, de extra bijkomende rembourskosten worden volgens TNT post tarief in rekening gebracht. U kunt betreft rembourstoeslagen contact opnemen met Masha international.

Zakelijke klanten

Na retourzendending van een ondertekende orderbevestiging per fax geldt een betalingstermijn van maximaal 8 dagen na factuurdatum.

Afhalen in Someren

Na uw bestelling nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken voor het afhalen van uw bestelling. Bij het afhalen van de goederen kunt u contant betalen.

Betaalgegevens WijnenGeschenken.be: Masha-International.com, Nieuwendijk 2, 5712 EM Someren, Nederland

Bankrelatie:ING BANK ibannr : NL37INGB0660004135 ,BIC : INGBNL2A

Vragen of opmerkingen over een betaling of verzending? service@masha-international.com of +31 857821777 


Accepteren

Deze website gebruikt cookies voor de beste gebruikerservaring. Sta deze toe door op de 'Accepteren' knop te klikken.