Eindejaarsgeschenken

Het einde van het jaar is altijd een geschikt moment om terug te kijken op het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar het volgende. Het is dan ook een passend moment om uw medewerkers te bedanken voor hun inzet en je relaties een blijk van waardering te geven voor de prettige samenwerking.

Dit doe je natuurlijk met een bijzonder eindejaarsgeschenk.

Bubbels

Bij wijnengeschenken.nl geloven we dat het einde van het jaar om een toost vraagt. En dat doe je natuurlijk met een heerlijk glas bubbels. Wij hebben een aantal prachtige champagnes in huis die uitermate geschikt zijn als eindejaarsgeschenk. Vooral de bijzondere geschenkpakketten met bijbehorende champagneglazen zijn bij uitstek geschikt als geschenk voor deze tijd van het jaar.

Ook met Prosecco kun je uitstekend een toost uitbrengen op behaald succes en uitkijken naar een volgend jaar met een goede samenwerking. Op dit gebied hebben wij ook geruime keuze uit geschenkpakketten.

Wijn

Ook op het gebied van wijn en wijnpakketten hebben we natuurlijk een geruime keuze aan eindejaarsgeschenken. U kunt uw pakket of fles persoonlijk maken door uw bedrijfslogo of persoonlijke boodschap toe te voegen.

Een mooi voorbeeld van een uitgebreid eindejaarsgeschenk is het Italiaanse wijnpakket De Laars van Italië. Dit wijnpakket bestaat uit maar liefst 12 flessen van 6 topwijnen uit de mooiste wijnregionen van Italië. In dit pakket zitten 2 witte wijnen, 3 rode wijnen en een Prosecco. En niet zomaar een Prosecco, maar de Introvigne, een van de beste mousserende wijnen van Italië. Bekroond door VSAQ, het kwaliteits keurmerk.

Cocktailsets

Helemaal in de sfeer van het nieuwjaarsfeest zijn onze sets met cocktail benodigdheden. Zo kun je tijdens het feestje thuis de lekkerste cocktails mixen met de sets compleet met cocktailshaker, mixer en maatbekers.

Pakketten

Omdat Kerstmis niet in alle culturen gevierd wordt, kiezen steeds meer bedrijven ervoor om een eindejaarsgeschenk te geven in plaats van een kerstpakket. Zo winnen de complete pakketten ook steeds meer terrein als eindejaarsgeschenk.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze uitgebreide picknickmanden. Die zijn uitgerust met servies en bestek voor 2 of 4 personen en die gevuld kunnen worden met de wijn naar uw keuze en allerlei lekkernijen. Alles voor een gezellig dagje uit.

Ook de wijnkisten met sommelierssets zijn mooie pakketten als eindejaarsgeschenk. Of de wijnkaraf sets.

Voor de mensen die geen liefhebbers zijn van wijn hebben we ook mooie bierpakketten.

Kortom, voor ieder wat wils bij wijnengeschenken.be.

Een eindejaarsgeschenk is de ultieme manier om je relaties te bedanken of iemand in het zonnetje te zetten.


Accepteren

Deze website gebruikt cookies voor de beste gebruikerservaring. Sta deze toe door op de 'Accepteren' knop te klikken.