Kerstgeschenken

U kunt het hele jaar door uw waardering uitspreken en laten blijken naar uw medewerkers en relaties toe. Maar met een mooi kerstgeschenk zeg je nét een beetje meer. Deze speciale tijd van het jaar vraagt om iets extra bijzonders.

Uw medewerkers hebben het hele jaar hard gewerkt en verdienen een mooi kerstgeschenk.

 

Persoonlijk

Kerstgeschenken zijn ook uitermate geschikt voor uw relatiebeheer. Bestaande relaties kunnen het echt waarderen als u rond de kersttijd aan hen denkt. En nieuwe relaties zijn blij verrast als het nieuwe contact meteen beloond wordt.

In deze tijden is het belangrijk dat u extra aandacht aan al uw zakelijke contacten besteed.

Wijnengeschenken.nl heeft voor iedereen het geschikte kerstgeschenk. De tijd van de standaard kerstgeschenken is ook echt voorbij. Tegenwoordig mag het best wat persoonlijker zijn.

Wij bieden de mogelijkheid om uw bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap toe te voegen aan zo’n beetje al onze kerstgeschenken.

 

Keuze

Een fles wijn geven als kerstgeschenk is leuk, maar in een mooie verpakking en als het dan ook nog een echt bijzondere wijn is, is nóg leuker.

Denk bij kerstgeschenken ook eens aan ons uitgebreide assortiment aan picknickmanden, naar wens gevuld met wijn en lekkernijen. Of een bijzondere wijnkist compleet met sommeliersset.

Al onze artikelen kunnen als kerstgeschenk gegeven worden. Dus of u nu de cocktailshaker-set wilt geven of een prachtige wijnkaraf, we kunnen alles als kerstgeschenk inpakken en verzenden.

 

Verjaardagsservice

Bij wijnengeschenken.nl bieden wij ook de zogenaamde verjaardagsservice. Als u ons een lijst stuurt met verjaardagen van medewerkers of relaties, wordt er automatisch een mooi geschenk naar uw keuze naar de jarige gestuurd. Zo heeft u er geen omkijken meer naar en het komt uitermate attent over.

 

Zelf samenstellen

Als u het eenvoudig wilt houden maar toch stijlvol is het altijd een goed idee om een fles Prosecco te sturen naar uw relaties. In een mooie kist, koeler of andere geschenkverpakking. Met of zonder glazen, het is een cadeau dat voor een beperkt budget altijd in de smaak valt.

Als u iets meer uit wilt geven en een wat uitgebreider kerstgeschenk wilt geven, denk dan eens aan een fles goede Champagne of een van onze mooie wijnpakketten. De Franse wijn-liefhebber en de Italiaanse wijn-liefhebbers kunnen in ons assortiment hun hart ophalen.

Ook aan accessoires hebben we een ruim aanbod. Wijnkoelers, wijnkaraffen, sommelierssets en nog veel meer. Allemaal door u samen te stellen tot dat ene perfecte pakket voor uw medewerkers of relaties.


Accepteren

Deze website gebruikt cookies voor de beste gebruikerservaring. Sta deze toe door op de 'Accepteren' knop te klikken.