banner personaliseren

Personaliseer proces

Maatwerk

Als u niet zomaar een geschenk wil geven, maar iets speciaals wil schenken., kunnen wij u verschillende mogelijkheden aanbieden om uw cadeau te personaliseren. Hierbij geven we u een overzicht van enkele van onze mogelijkheden;

Zelf combineren van wijnen met verpakking

Wat heeft uw relatie graag? Dat kan u natuurlijk het beste inschatten. Dat is het uitgangspunt van WijnenGeschenken.nl. Daarom kan u de ruime keuze van wijn uit verschillende landen combineren met ons assortiment aan standaard en luxe wijnkisten. Natuurlijk wordt de door u gekozen wijn helemaal gratis verpakt in de verpakking die u uitkiest.

Uniek: authentieke tinnen bedrijfslogo’s

Zoekt u een manier om uw wijngeschenk een persoonlijke touch te geven? 
Dan is het toevoegen van een exclusief, tinnen etiket met uw naam, 
bedrijfslogo of persoonlijke boodschap (op de fles of op het kistje) precies wat u zoekt! Dat maakt uw cadeau meteen een uniek exemplaar om mee uit te pakken.

Invoegen van een gepersonaliseerd kaartje met of zonder wijneigenschappen en culinaire tips

Wil u uw geschenk een persoonlijke boodschap meegeven? Dan kan u na uw bestelling een mail sturen met uw persoonlijke boodschap met eventueel uw bedrijfslogo. Deze boodschap wordt op stevig papier geprint met een kleurenlaser printer en gratis aan uw cadeau toegevoegd.

Wijnfles met eigen etiket

Geeft u de mogelijkheid om flessen uw eigen etiket met een boodschap en logo te voorzien op een fles wijn. In full color. We produceren dit in eigen huis, dus zonder lange doorlooptijden of hoge kosten.

Lasergravering

Door een computergestuurde laserstraal kan uw logo of tekst haarscherp aangebracht worden. U kan dit al vanaf 1 stuk doen. Dit kan op hout of op metalen producten. Hier kan u een voorbeeld vinden van hoe uw cadeau gepersonaliseerd wordt door middel van lasergravering.

Tampondruk

De tampontechniek gebruikt een cliché waarin de afbeelding of de tekst die aanbracht moet worden, wordt geëtst. Dit cliché wordt gevuld met inkt en met een siliconen wordt de verf overgebracht op de plaats waar je de tekening wil hebben. Hierbij zijn maximaal 4 kleuren mogelijk. 
Te gebruiken bij: houten producten

Inbranding

Van uw afbeelding of tekst wordt een stempel gemaakt. Die wordt verhit en zo wordt uw beeldmerk aangebracht.
Te gebruiken bij: ongelakte houten producten.

Agenderen van relatiepakketten

Wil u uw relaties op het juiste moment een cadeau sturen? Dat kan, met onze uitgebreide relatiepakketten service. U geeft ons de data door wanneer een passend cadeau bezorgd moet worden. Daar kan u natuurlijk een persoonlijke boodschap bij voegen, helemaal in uw huisstijl. 

Door het sturen van een passend cadeau op belangrijke data zoals verjaardagen, afrondingen van een project, jubilea etc. hebt u weer een uitstekend contactmoment.

Voorstel op maat

Wil u een origineel geschenk aanbieden, speciaal voor uw doelgroep, budget en doelstelling, neem dan contact met ons op. Dankzij ons uitgebreid internationaal netwerk kunnen wij u wellicht een vrijblijvend maar passend voorstel op maat aanbieden.


Accepteren

Deze website gebruikt cookies voor de beste gebruikerservaring. Sta deze toe door op de 'Accepteren' knop te klikken.