Luxe wijnkisten

Er zijn 17 producten

Bent u op zoek naar een luxe wijngeschenk? Wij van Wijnengeschenken.be hebben een grote keuze aan luxe wijnkisten. Ons assortiment varieert van stijlvolle RVS wijnkokers tot prachtig versierde houten wijnkisten in elke stijl. Er zijn varianten met sommelierssets en zelfs met pennensets en ingebouwde humidors voor de sigaren. U kunt het zo luxe m...

Bent u op zoek naar een luxe wijngeschenk? Wij van Wijnengeschenken.be hebben een grote keuze aan luxe wijnkisten. Ons assortiment varieert van stijlvolle RVS wijnkokers tot prachtig versierde houten wijnkisten in elke stijl. Er zijn varianten met sommelierssets en zelfs met pennensets en ingebouwde humidors voor de sigaren. U kunt het zo luxe maken als u zelf wilt. En voor een persoonlijke touch kunt u op verschillende wijze uw bedrijfslogo of persoonlijke boodschap toevoegen aan deze stijlvolle geschenken.

De wijnkisten zijn in twee categorieën onderverdeeld. De Luxe wijnkisten zonder accessoires en de luxe wijnkisten met accessoires. De wijnkisten zonder accessoires hebben dat net wat luxere uitstraling, omdat het bijvoorbeeld wijnkisten zijn met een mooie kleur hout, een mooie lak of net wat extra details. Door deze eigenschappen hebben wij ze als luxe wijnkisten ondervonden en verdienen ze ook dat recht om als luxe wijnkist te verstaan. De luxe wijnkisten met accessoires aan de andere hand zijn luxe wijnkisten van het hoogste niveau. Deze wijnkisten zijn uitgerust met verschillende wijnaccessoires die tijdens het schenken, het bewaren en het drinken van de wijn van pas komen. Een echte wijnliefhebber zal hier wilt op zijn. De wijnkisten hebben elk een ander aantal accessoires, dat is afhankelijk van de wijnkist. De aantallen kunnen zijn: 1 accessoire, 4 accessoires, 5 accessoires, 6 accessoires of 7 accessoires.

Minder
Meer
Laat 1 - 17 van de 17 product(en) zien
Accepteren

Deze website gebruikt cookies voor de beste gebruikerservaring. Sta deze toe door op de 'Accepteren' knop te klikken.