Picknickmand Fabia Uitbreiden

Picknickmand Fabia

Een hand gevlochten picknickmand  voor 4 personen met complete set. De picknickmand Fabia biedt u de ruimte om het een en het ander mee te nemen.

Meer details

€ 62,99

incl. BTW

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
25 5% Tot € 78,74
50 10% Tot € 314,95
100 15% Tot € 944,85

Meer informatie

De picknickmand Fabia is een unieke mand voor het hele gezin. Geschikt voor 4 personen. En door de mooie kleuren en de unieke vorm is dit zeker een eyecatcher. Deze mand is naast haar uitstraling overal van voorzien voor een gezellige picknick. Met als pluspunt de draagband voor aangenaam gebruik.

In de mand

in de mand zit: 4 champagneglazen, 4 aardewerk borden en een RVS bestekset met kunststoffen handgrepen. Geen last meer van bestek dat na een keer gebruiken breekt wat vaak bij plastic bestek wel het geval is. De mand is zo ingericht dat alles netjes aan de zijkant of op de deksel zit. Dit allemaal om voor u meer ruimte over te laten voor al die lekkernijen. Het bestek zit op de 2 deksels gevestigd. De borden zijn in het middenvak aan de zijkant gevestigd. Deze kunt u vastzetten met 2 verschillende riempjes. De champagneglazen daar tegenover. Deze kunt u ook met riempjes vast maken, zodat u geen last heeft van glazen die los rollen in de picknickmand. Door deze inrichting is er een ruim middenvak over.

De mand zelf

de mand is handgeweven van riet. De mooie menging van het licht en donker bruin geeft de mand een mooie uitstraling. Verder is de binnenkant afgewerkt met een geblokt patroon van verschillende tinten blauw. Naast de uitstraling is de mand ook nog eens handig. De draagband aan de mand is van kunststof gemaakt. Naast de draagband heeft deze mand ook nog 2 handgrepen, zodat u de mand ook handig kunt dragen. De mand heeft 2 draaisluitingen aan de bovenkant van de mand die er voor zorgen dat de deksel goed dicht gaat en dicht blijft tijdens het dragen van de mand. Deze picknickmand heeft een afmeting van 40x30x31,5cm. Genoeg ruimte dus. Kortom, een echte picknickmand voor een heerlijke dag samen.

Specificaties

Lengte 40 cm
Breedte 30 cm
Hoogte 31,5 cm
Geschikt voor personen 4
EAN-code 4035475029009
Kleur Bruin
Materiaal deksel Riet
Vorm Rechthoek
Koelvak Exclusief koelvak
Draagkoord Inclusief draagkoord
Picknickkleed Exclusief picknickkleed
Aantal personen 4 persoons picknickmand
Accepteren

Deze website gebruikt cookies voor de beste gebruikerservaring. Sta deze toe door op de 'Accepteren' knop te klikken.