Wijn Accessoires

Er zijn 24 producten

Zoek je een cadeau voor iemand die alles al heeft? Dan ben je bij wijngeschenken.be aan het juiste adres! We hebben een selectie aan wijnaccessoires waar iedereen blij van wordt. Je kan een van onze accessoires zo cadeau geven of combineren met een wijnpakket of een fles wijn. Want met de juiste accessoires maak je iemand wijncollectie pas echt ...

Zoek je een cadeau voor iemand die alles al heeft? Dan ben je bij wijngeschenken.be aan het juiste adres! We hebben een selectie aan wijnaccessoires waar iedereen blij van wordt. Je kan een van onze accessoires zo cadeau geven of combineren met een wijnpakket of een fles wijn. Want met de juiste accessoires maak je iemand wijncollectie pas echt compleet.

Wijnkaraffen

Een voorbeeld van onze wijnaccessoires is bijvoorbeeld de prachtige wijnkaraffen. Deze zien er niet alleen mooi uit, maar hebben ook een functie. Het overschenken van de wijn, of decanteren, in een decanteerkaraf zorgt er voor dat de droesem (het bezinksel) van de wijn gescheiden wordt. Dat is vooral belangrijk bij oudere, rode wijnen. Bij jonge wijn heeft het decanteren als functie om lucht bij deze wijn te doen voor je hem serveert zodat de wijn zich opent en een zachtere afdronk krijgt. Als u wijn minstens een uur in de decanteerkan laat ademen, wordt de wijn ronder van smaak. Bij wijnengeschenken.be hebben we een aantal mooie sets met decanteerkaraffen en bijbehorende glazen.

Wijnkoelers

We hebben ook een paar prachtige wijnkoelers in ons assortiment. Deze zijn mooi vorm gegeven in RVS en houden uw witte wijn of Champagne lekker koel tijdens het diner of tijdens een feest. En het is een mooi accessoire in uw interieur.

Sommeliersets

In een restaurant heeft de sommelier een van de belangrijkste taken. Hij adviseert over de wijn en serveert die op een perfecte manier. Met een van onze sommeliersets waant iedereen zich een echte wijnkenner. Het sommeliersmes of kelnersmes is uiteraard het belangrijkste instrument van een sommelier. De messen in onze sets zijn van hoogwaardig roestvrij staal en zijn onverslijtbaar. De druppelringen zorgen ervoor dat uw lekkere wijn niet langs de hals afloopt en met de wijnstoppen kan u uw wijn nog lang bewaren om op een ander moment van uw wijn te genieten. Voor wie de gewone manier om een wijnfles te openen teveel werk is, of voor degene die gewoon van gadgets houdt, hebben we een elektrische wijnopener. Met dit handige apparaat kan u iedere fles wijn met een simpele beweging openen. De opener is compleet met batterij, oplader en loodsnijder en zit in een cadeauverpakking.

Cocktailshakers

Wijnengeschenken.be heeft ook een paar accessoires in het thema van cocktails maken. We hebben namelijk een RVS Cocktailshaker en ook een complete cocktail set met daarbij twee bijpassende cocktail glazen.

Overige accessoires 

Een heel bijzonder en origineel geschenk is onze ontbijtset. Hierin vind je alles om iemand te verrassen met een luxe ontbijt. Vooral vrienden of relaties die het moeilijk hebben om vroeg op te staan, zullen blij zijn met dit ontwaaksetje. Hierin zit onder andere een wekker, een peper en zoutstel, en eierdopjes. Dat tovert zeker elk ochtendhumeur weg. Als u een ontbijtsetje bestelt samen met een fles Introvigne Brut Prosecco en twee champagneglazen, is de set compleet voor een luxe champagneontbijt. Vindt u bij wijngeschenken.be niet de complete cadeauset die u zoekt? Dan bieden wij u de mogelijkheid om uw pakket zelf samen te stellen. Zoek een wijn uit en laat deze samen met een van onze wijnaccessoires inpakken in een van de wijnkisten of een andere cadeauverpakking. Als u de verpakking of het etiket dan meteen ook personifieert, heeft u het meest originele cadeau voor familie, vrienden of relaties in handen.

Minder
Meer
Laat 1 - 24 van de 24 product(en) zien
Accepteren

Deze website gebruikt cookies voor de beste gebruikerservaring. Sta deze toe door op de 'Accepteren' knop te klikken.