Wijngeschenk  Modigliana Uitbreiden

Wijngeschenk Modigliana

Mooi Italiaans wijngeschenk, met 3 lekkere verschillende wijnen. 

Meer details

€ 53,80

incl. BTW

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
25 5% Tot € 67,25
50 10% Tot € 269,00
100 15% Tot € 807,00

Meer informatie

Wijngeschenk  Modigliana.

Het wijngeschenk Modigliana is een mooi Italiaans wijngeschenk met 3 verschillende wijnen. De wijnen die hier bij horen zijn de Rebola Colli Di Rimini DOC Poderi delle Rose, Romagna Albana – Zoet,  Romagna Sangiovese Superiore DOC Poderi Delle Rose. Deze 3 top wijnen zijn verpakt in een mooi bordeaux rood kistje, op dit kistje zit een gouden slot. Deze zorgt ervoor dat u de wijnen gemakkelijk kunt meenemen zonder dat ze eruit vallen.

 

Rebola Colli Di Rimini DOC Poderi delle Rose,

Een heerlijk fruitige, droge witte wijn.
Deze wijn gemaakt van de Rebola druiven en geteelt in de heuvels van Rimini.Is strogeel van kleur met groene reflecties.De geur is aangenaam en de wijn heeft een delicate, droge smaak welke fruitig en harmonieus is. Deze  Rebola bevelen we van harte aan bij lichte voorgerechten of zeevruchten,visgerechten,soepen,gevogelte en eiergerechten.Serveer de wijn op een temperatuur van 8-10 graden.

 

Romagna Albana-Zoet

De romagna Albana is een heerlijke zoete witte wijn, afkomstig uit aromatische druiven. De romagna Albana is afkomstig van het bekende wijnhuis Poderi delle Rose uit de regio van Rimini.. De wijn heeft een typerende geur van Muskaat. Deze wijn is goed geschikt voor lichte voorgerechten of zeevruchten, visgerechten, soepen, gevogelte en eiergerechten. Wij raden u aan deze wijn te drinken bij een tempratuur van 8 tot 10 graden.

 

Romagna Sangiovese Superiore DOC Poderi Delle Rose.

Deze kwaliteits wijn is de Poderi delle Rose Sangiovese di Romagna Superiore, welke tevens D.O.C. gecertificeerd is. Deze populaire wijn laat zich kenmerken als een volle, droge, robijnrode wijn. Een heerlijke kwaliteitswijn welke afkomstig is vanuit van de heuvels van Faenza.De Sangiovese di Romagna laat zich perfect serveren bij geroosterd vlees,gegrild gevogelte en kazen. Deze wijn valt bij de meeste mensen perfect in de smaak.Serveertip! De wijn is het mooist op een temperatuur van 18-20 graden.

 

 

 

Specificaties

Wijnsoort Wit & Rood
Aantal flessen 3 Flessen
Aantal vaks 3-vaks
Deksel Klepdeksel
Accepteren

Deze website gebruikt cookies voor de beste gebruikerservaring. Sta deze toe door op de 'Accepteren' knop te klikken.