Biergeschenk Tripick 8 Uitbreiden

Biergeschenk Tripick 8

Tripick is een Belgisch blond bier, dat met 3 verschillende soorten hop gebrouwen wordt. Door deze 3 verschillende soorten hop ontstaat er een controleerbare bitterheid. 

Meer details

€ 13,95

incl. BTW

keurmerk

Meer informatie

Tripick 8: 

Tripick is een Belgisch blond bier, dat met 3 verschillende soorten hop gebrouwen wordt. Door deze 3 verschillende soorten hop ontstaat er een controleerbare bitterheid. Doordat het bier op de fles gegist wordt is het zachter en toegankelijker om te drinken. De naam Tripick is een samenstelling van 2 verschillende woorden. Het eerste deel staat voor 'trio' dit staat voor de drie brouwers die het bier hebben ontworpen. Het laatste deel komt van het woord 'pic vert'. Dit betekent in het Frans specht. De specht is dan ook terug te vinden in het logo op het etiket. 

Brouwerij Des 3 Fouquets

Tripick wordt bij Des 3 Fouqets gebrouwen. Deze brouwerij is gelegen in de Ardennen. Hier worden de beroemde Tripick bieren door drie brouwers gebrouwen: Fréderic Ambroise, Nicolas Leonard en Emmanuel Mewissen. Deze drie bierliefhebbers zijn er in geslaagd om award winnende bieren op de markt te introduceren

Specificaties

Hoogte 8,5
Lengte 9
Breedte 33,5
Vorm Rechthoek
Aantal flessen 1
Inclusief deksel ja
Aantal vaks 1-vaks
Deksel Schuifdeksel
Alcohol % 8%
Awards World beer award

Reviews

Momenteel geen klant beoordelingen

Write a review

Biergeschenk Tripick 8

Biergeschenk Tripick 8

Accepteren

Deze website gebruikt cookies voor de beste gebruikerservaring. Sta deze toe door op de 'Accepteren' knop te klikken.