Wijngeschenk La Clape Uitbreiden

Wijngeschenk La Clape

2 hoogwaardige wijnen van het wijnhuis La Negly. Verpakt in een mooi kistje met schuifdeksel. 

Meer details

€ 36,49

incl. BTW

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
25 5% Tot € 45,61
50 10% Tot € 182,45
100 15% Tot € 547,35

Meer informatie

Chateau La Negly la côte.
Een lekkere intense rode wijn. Waarbij je neus aroma’s van cassis, zwarte pepers, met hints, van zoethout samen combineert. Hij is afkomstig uit de streek Languedoc, in Frankrijk. De makers van deze wijn is het wijnhuis La Negly.  De wijn word gemaakt van de volgende druivensoorten Carignan (30%), Grenache (30%), Syrah (30%), Mourvèdre (10%).

Advies Chateau La Negly la côte.
Deze wijn is lekker met oude rijpe kazen, stevige pasta’s of roodvlees. Om optimaal van deze wijn te kunnen genieten raden wij u aan deze wijn te drinken bij een tempratuur van 16-18 graden, bij deze wijn komt die namelijk het beste tot zijn recht.

Chateau La Brise Marine.
Een fantastische witte wijn gemaakt van de duivensoorten Roussanne en Bourboulenc. Dit zorgt voor een frisse witte wijn met veel minerailiteit en evenwicht.  De wijn heeft de smaak exotisch fruit, mango en witte perzik met tonen van verse amandel .

Advies bij Chateau La Brise Marine.
De wijn is uitermate geschikt voor kipgerechten. Het lekkerste is om deze wijn met vers gebraden kip te nemen met champignons als groenten. Bij het serveren van de wijn adviseren wij om dit te doen bij een tempratuur van 8 tot 10 graden. Zo komt deze wijn het beste tot zijn recht. De wijn is lekker met een wat frissere kaas. De wijn heeft perfecte combinatie tot deze kazen.

Wijnhuis La Negly.
Het wijnhuis werd ooit beschreven als “het beste wijndomein uit Languedoc”, door de beroemde wijnjournalist Robert Parker.  Het wijnhuis zelf bestaat uit ongeveer 9500 hectaren. De laatste jaren worden hun diverse wijnen gelauwerd door de nationale en internationale pers. De ultieme erkenning kwam misschien wel van de wijngoeroe Robert Parker. Die omschreef Château de la Négly in een interview als het beste wijndomein uit Languedoc. Bovendien kreeg hun topwijn "Clos des Truffiers 2001" de fabuleuze score 100/100.

Awards.
De ultieme erkenning kwam misschien wel van de wijngoeroe Robert Parker. Die omschreef Château de la Négly in een interview als het beste wijndomein uit Languedoc. Bovendien kreeg hun topwijn "Clos des Truffiers 2001" de fabuleuze score 100/100.

Over de wijnkist.
De wijnkist is een houten 2-vaks wijnkistje. Voorzien van een mooie schuifdeksel. In de wijnkist doen wij houtwol zodat uw fles er mooi bijlicht.  

Aan iemand Cadeau doen, dat kan !
Wilt u deze wijn aan iemand cadeau doen, dat kan. Wij zorgen ervoor dat het pakket bij de juiste persoon word afgeleverd. Er is zelfs een mogelijkheid om een persoonlijke boodschap mee te sturen geheel kosteloos.  Dit kunt u aangeven tijdens het bestelproces in het vakje persoonlijke boodschap bij pakket.

 

 

Specificaties

Wijnsoort Wit & Rood
Land Frankrijk
Aantal flessen 2 Flessen
Accepteren

Deze website gebruikt cookies voor de beste gebruikerservaring. Sta deze toe door op de 'Accepteren' knop te klikken.