Wijncadeau Bardolino Uitbreiden

Wijncadeau Bardolino

Een gemakkelijke soepele volle rode wijn, ideaal wijncadeau voor uw vrienden, familie of geliefde. Een heerlijke fles Bardolino uit het top wijnhuis Cantine Giacomo Montresor. Verpakt in een chique en toch praktische wijntas.  

Meer details

€ 12,95

incl. BTW

keurmerk

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
25 5% Tot € 16,19
50 10% Tot € 64,75
100 15% Tot € 194,25

Meer informatie

Een simpel maar ideaal geschenk voor uw vrienden, familie of geliefde.

Een heerlijke fles Bardolino van het wijnhuis Cantine Giacomo Montresor. Verpakt in een chique en toch praktische wijntas.  

De Bardolino Le Blanche Di San Lorenzo komt uit het gebied rondom Verona. De vulkanische bodem staat bekend om zijn vruchtbaarheid en is een uitstekende voedingsbodem voor de beste wijnen van Italië. In dit gebied groeit het breedste scala van druivensoorten van heel Italië en brengt de beste doc wijnen voort. De lijn " Le Origini " is een verzameling van typische wijnen uit Verona. Het drinken van de wijnen uit deze lijn is een ideale manier om de DOC wijnen van dit unieke gebied te ervaren.

De Bardolino bestaat uit 4 druivensoorten. En wel de Corvina, de Rondinella, de Molinara en de Negrara. De combinatie van deze druiven zorgt voor het volle aroma en de ronde smaak. De smaak van deze intens robijnrode wijn laat zich het beste omschrijven als vol, helder en harmonieus met een elegante body. De karakteristieke geur doet denken aan kersen en zwarte bessen.
De wijn dient op keldertemperatuur geserveerd te worden en mag net voor het opdienen ontkurkt worden.

Deze Bardolino smaakt uitstekend bij Italiaanse gerechten zoals pasta, minestrone soep en Italiaanse vleeswaren zoals ham en worst. Maar met kaas en een stukje wit vlees laat hij zich ook prima serveren.

Specificaties

Wijnsoort Rood
Land Italië
Aantal flessen 1 Fles

Reviews

Momenteel geen klant beoordelingen

Write a review

Wijncadeau Bardolino

Wijncadeau Bardolino

Accepteren

Deze website gebruikt cookies voor de beste gebruikerservaring. Sta deze toe door op de 'Accepteren' knop te klikken.