Wijngeschenk Cava Jaume Brut Natura Uitbreiden

Wijngeschenk Cava Jaume Brut Natura

€ 22,50

incl. BTW

Meer informatie

Over de wijn.
In de loop der jaren heeft Cava zich ontwikkeld tot een mooi en goed betaalbaar alternatief van champagne. Deze wijn is wat droger dan de “gewoon” Brut. Fraai en opwekkend, met levendige zuren, heerlijk fris en sappig. Deze wijn word op dezelfde manier gemaakt, alleen krijgt die nog een tweede gisting op de fles, zo krijgt die zijn bijzondere belletjes. Na de tweede gisting op de fles blijft die minimaal 18  maanden rusten in de kelders op een temperatuur van 16 graden. Na deze 18 maanden is die klaar om de kelders te verlaten. Het gistprop word verwijderd en de Brut Natura is klaar om van te gaan genieten, als een verfijnde belletjeswijn. Bij het maken van deze wijn wordt als regel lokale druiven gebruikt, deze hebben namelijk mooie zuren die nodig zijn voor mousserende wijn. Bij deze wijn worden de druiven Chardonnay, Xarel-lo, Parel-lade, Macabeo gebruikt.

Advies voor bij de wijn. 
Deze wijn sluit goed aan bij schaal-en schelpdieren. Maar u kunt hem ook in gebruiken bij gerookte vis, gebakken witvis, of wit vlees zoals kip. Voor optimaal genot van deze wijn adviseren wij u deze wijn te drinken op een tempratuur van 6-8 graden.

Over de wijnkist.
De wijnkist die bij dit geschenk hoort is een mooie hoogwaardige wijnkist, met een erg luxe uitstraling. Dit komt door zijn bordeaux rode kleur en zijn gouden slotje. Hij is gemaakt van hardhout, hierdoor gaat die niet gemakkelijk kapot. Door het gebruik van deze wijnkist krijgt de fles wijn een nog betere uitstraling, tevens komt het net wat netter over als je de wijn met deze wijnkist cadeau doet. De wijnkist is geschikt voor 1 fles wijn.

Aan iemand Cadeau doen, dat kan !
Wilt u deze wijn aan iemand cadeau doen, dat kan. Wij zorgen ervoor dat het pakket bij de juiste persoon word afgeleverd. Er is zelfs een mogelijkheid om een persoonlijke boodschap mee te sturen geheel kosteloos.  Dit kunt u aangeven tijdens het bestelproces in het vakje persoonlijke boodschap bij pakket.

 

 

 

 

 

Specificaties

Wijnsoort Cava
Land Spanje
Druifsoort Chardonnay, Xarel-lo, Parel-lade, Macabe
Inhoud (L) 0.75
Streek Vilanova i La Geltru
Wijnhuis Carcia Carrion
Alcohol % 11.5
Serveertemperatuur Wit 6 tot 8 graden
Accepteren

Deze website gebruikt cookies voor de beste gebruikerservaring. Sta deze toe door op de 'Accepteren' knop te klikken.