Wijngeschenken

Weingeschenke

Wijncadeau Bella Italia 2x75cl

WCITGM0002
Excl. BTW
€ 23,31
Wijnkist inclusief een rode en witte wijn van het wijnhuis poderi delle Rose.
Weingeschenke

Wijncadeau Bee Famous wit 1x75cl

WCFRWI0004
Excl. BTW
€ 12,56
Wijngeschenk voorzien van een Franse witte wijn, Bee famous. Verpakt in een houten kistje.
Weingeschenke

Wijncadeau Lambrusco 1x75cl

WCITRO0006
Excl. BTW
€ 12,18
Wijngeschenk voorzien van een heerlijke Italiaanse fles wijn van het wijnhuis Alberini. Inhoud 75cl. Verpakt in een mooie houten kist.
Weingeschenke

Wijncadeau Cantine intesa 3x75cl

WCITGM0007
Excl. BTW
€ 53,74
Een wijngeschenk met drie heerlijke wijnen van 75cl. Deze wijnen komen van het wijnhuis Poderi delle Rose uit Italië.
Weingeschenke

Wijncadeau port Bulas ruby 1x75cl

WCPORO0008
Excl. BTW
€ 22,85
Het wijngeschenk Bulas Ruby is een wijncadeau met een lekkere port, en een mooi geneve kistje.
Weingeschenke

Wijncadeau Pont du gard 1x75cl

WCFRWI0009
Excl. BTW
€ 26,01
Het wijncadeau Pont du gard heeft een franse witte wijn met een luxe wijnkist met 5 accessoires.
Weingeschenke

Wijncadeau rood Sangiovese 1x75cl

WCITRO0014
Excl. BTW
€ 28,83
Een prachtig wijncadeau met een luxe houten wijnkist met maar liefst 5 accessoires. De wijn komt van het wijnhuis Poderi delle rose uit Italie. 
Excl. BTW
€ 30,00
Dit prachtige wijncadeau heeft een heerlijke Italiaanse wijn van het wijnhuis Laficaia. 1. Laficaia Gavi di Gavi is een witte wijn met smaken van lichte Citrus
Weingeschenke

Wijncadeau Cava brut 1x75cl

WCSPMO0019
Excl. BTW
€ 24,42
luxe wijngeschenk leuk om weg te geven, of natuurlijk om te krijgen!
Wijn cadeau

Wijncadeau Grand cru duo 2x75cl

WCFRRO0021
Excl. BTW
€ 53,02
Een prachtig wijncadeau met twee heerlijke wijnen met een inhoud van 75cl. Deze wijnen komen van het wijnhuis Chateau de Fonbel uit Frankrijk.  Dit product is helaas uitverkocht
Weingeschenke

Wijncadeau Pata Negra brut 1x75cl

WCSPMO0023
Excl. BTW
€ 13,42
Een wijncadeau met een heerlijke Cava van het wijnhuis Pata Negra in Spanje. Inhoud van 75cl. Verpakt in een mooie houten kist.
Weingeschenke

Wijncadeau Des Pasquiers 2x75cl

WCFRRO0036
Excl. BTW
€ 51,88
Een wijncadeau met twee heerlijke wijnen uit Frankrijk, deze wijnen komen van het wijnhuis Domaine des Pasquiers en hebben een inhoud van 75cl.
Weingeschenke

Wijncadeau Pavo Franciacorta brut 1x75cl

WCITMO0037
Excl. BTW
€ 26,23
Franciacorta is een Italiaanse mousserende wijn. Met een uniek en prachtig wijnkistje beschikt u over een origineel cadeau
Excl. BTW
€ 23,21
Een prachtig wijn cadeau met een heerlijke mousserende wijn. De wijn komt van het wijnhuis Pavo en is perfect voor een speciale gelegenheid.

Een wijncadeau is een van de meest originele cadeaus die je iemand kunt geven. Een wijncadeau valt dan ook altijd in de smaak. Het geven van een wijncadeau is niets voor niets een traditie binnen vele culturen. De wijn cadeaus van Wijnengeschenken kunt u compleet personaliseren en toe spitsen op de ontvanger.

Wijncadeau wit

Smaken verschillen, vandaar dat onze wijncadeaus dat ook doen. Niet iedereen houd of is een rode wijn liefhebber. We hebben dan ook ons best gedaan om een zo ruim mogelijk assortiment voor u op te stellen. Hierin dus ook wijncadeaus met witte wijn. Bent u opzoek naar een cadeau die goed met de zomerdagen samen gaat? Dan is een cadeau met witte wijn een perfecte oplossing. Door de heerlijke frisse smaak van de wijn en de luxe verpakking daaromheen valt uw cadeau altijd in de smaak en iedereen zal het waarderen.

Wijncadeau rood

Rood is een van de meest gedronken wijnsoort. Het is dan ook een goed idee om een wijncadeau met rode wijn te schenken, dit valt namelijk bij iedereen goed. Bij rode wijn komt vaak een hoge prijs kijken, bij Wijnengeschenken niet. Wij bieden al wijn cadeaus vanaf 11 euro aan. Voor deze prijs heeft u een wijn van hoge kwaliteit. Een wijncadeau kunt u voor verschillende gelegenheden schenken, als relatiegeschenk bij het aangaan van en nieuwe samenwerking, bij afscheid of verwelkomen van een werknemer of als een kerstgeschenk.

Wijncadeau rosé

Naast witte en rode wijn wordt rosé wijn ook veel gedronken. Het is een echte dorstlesser en heerlijk tijdens de warme zomerdagen. Als u iemand wil verassen met een heerlijke wijn, maar tegelijkertijd ook iets minder vanzelfsprekend geven? Dan is een rosé wijn de oplossing. Wijnengeschenken heeft de rosé wijnen met de mooiste wijnkisten samengesteld, zodat u het perfecte cadeau kunt geven. De rosé wijn waar u echt een kijkje naar moet nemen is de Alex Fabi Pinot Grigio. Deze zachte en lichte rosé heeft een fruitig en frisse smaak. Een wijnkistje en een heerlijke rosé is een geschenk waar niemand nee tegen wil zeggen.

Mousserend wijncadeau

Mousserend is een groot begrip. Onder mousserende wijnen valt meer dan alleen de Champagne die iedereen kent. Mousserend geeft namelijk aan dat er bubbels in de wijn zitten, dit heeft niet alleen Champagne. Wijnengeschenken heeft een assortiment weten samen te stellen met daarin Cava en Franciacorta. Een Cava is een mousserende wijn die uit Spanje komt. Betreft de Franciacorta wijn, deze wijn komt uit Italië. Het verschil tussen deze verschillende mousserende wijnen is de afkomst. Het is namelijk zo dat de namen streekgebonden zijn. Franciacorta mag alleen uit een bepaalde streek uit Italië komen en zo geldt dat ook voor Cava en Champagne. 

Gemengd wijncadeau

Waarom zou u een keuze moeten maken als u ook een wijncadeau met verschillende soorten wijn kunt geven. Hiermee valt uw cadeau altijd in de smaak. Wijnengeschenken heeft een ruim assortiment wijncadeaus gemaakt met daarin verschillende wijnen rode, witte, rosé en mousserende wijnen door elkaar, maar toch die goed bij elkaar passen.

Kortom, bij Wijnengeschenken vindt u al prachtige betaalbare wijncadeaus met 1, 2 of 3 flessen wijn omhuld met een prachtige geschenkverpakking.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Wijnengeschenken.be gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.