Wijnpakketten

Er zijn 16 producten

Heeft u een etentje en bent u op zoek naar aanvullende wijnen? Wijnengeschenken.be de heeft de oplossing. Met de wijnpakketten van Wijnengeschenken vind u de perfecte balans tussen de samengestelde wijnen en geeft het uw etentje dat nét wat extra’s. Door het brede assortiment hebben we voor ieder wat, voor de echte wijnkenners maar ook de ‘gewon...

Heeft u een etentje en bent u op zoek naar aanvullende wijnen? Wijnengeschenken.be de heeft de oplossing. Met de wijnpakketten van Wijnengeschenken vind u de perfecte balans tussen de samengestelde wijnen en geeft het uw etentje dat nét wat extra’s. Door het brede assortiment hebben we voor ieder wat, voor de echte wijnkenners maar ook de ‘gewone wijnliefhebbers’ zullen versteld staan. Naast wijn voor bij het eten is het natuurlijk ook een mooie binnenkomer met zo’n wijnpakket. Het perfecte geschenk om met een knaller binnen te komen.

Rode wijnpakketten

Wijnpakketten komen in alle maten en vormen, wij van wijnengeschenken hebben ze dan ook in verschillende categorieën verdeeld. De eerste staat in het teken van wijnpakketten met alleen rode wijnen. Een voorbeeld van zo een pakket is Duo Frans. Dit wijnpakket bestaat uit een prachtige wijn dat geproduceerd wordt in Frankrijk. Deze wijn is perfect bij vleesgerechten te serveren. Een ander pakket dat de moeite waard is heet wijnpakket Napoleon, dit wijnpakket bestaat uit 2 verschillende soorten Franse wijn. Dan hebben we ook nog een pakket met veel combinatie, van lichte tot wat zwaardere wijnen en van Frans tot Italiaans. Ik heb het over wijnpakket Languedoc, dit pakket is perfect voor een diner met verschillende gerechten.

Witte wijnpakketten

Naast rode wijnpakketten hebben we natuurlijk ook witte wijnpakketten. Wijnengeschenken.be heeft een ruim assortiment opgesteld met de beste kwaliteitswijnen uit Italië en Frankrijk. Wijnpakket Frans en Italiaans is zo een pakket. Het wijnpakket bestaat uit twee prachtige wijnen. De naam zegt het al, een wijn uit Italië en de ander uit Frankrijk. Bent u op zoek naar een wat groter pakket? Kijk dan eens naar Wijnpakket bordeaux, dit wijnpakket heeft ook een combinatie van Italiaans en Frans maar dan met maar liefst acht top wijnen.

Rosé wijnpakket

Aan de rosé liefhebbers hebben we ook gedacht. Hiervoor hebben we Wijnpakket Syrah in het leven gebracht. Dit wijnpakket heet zo, omdat beide rosé wijnen in dit geschenk met de Syrah druif gemaakt wordt. Ze vullen elkaar dan ook goed aan. Wat dit wijnpakket ook zo uniek maakt is dat de Brandvlei rosé uit Zuid-Afrika komt. Daarnaast hebben we recent een nieuw wijnpakket toegevoegd namelijk: Wijnpakket Alex Fabi rosé. Dit mooie wijnmerk heeft een prachtige rosé samengesteld die een zeer lichte kleur heeft. Dit pakket bestaat uit twee Alex Fabi pinot grigio rosé flessen. Zo hoeft u niet na een fles te stoppen.

Gemengd wijnpakket

Waarom kiezen als je ook alles in een kan? Dat dachten wij dus ook, daarom hebben wij ook gedacht aan de mensen die niet kunnen of willen kiezen. Wijnpakket Ferri en Pedor bijvoorbeeld, dit pakket gaat van Frans naar Italiaans, van witte tot rode wijnen. Hierdoor heeft u altijd de perfecte wijn in huis. Hier tegenover hebben we Wijnpakket Ferri Arnoud samengesteld. Dit pakket bestaat uit Ferri Arnoud wit en Ferri Arnoud rood. Beide van hetzelfde wijnhuis en straalt kwaliteit uit. Deze uitvoering hebben we ook in geschenk vorm wilt u iemand hiermee verrassen dan is Wijngeschenk de Vinotheek het perfecte cadeau.

Port wijnpakketten

Naast wijnen hebben we ook voor de port liefhebbers gezorgd. We zijn erg trots dat we het prachtige wijnhuis Bulas aan u mogen aanbieden. Deze port zijn van hoge kwaliteit en hebben een prachtige smaak. Bulas wijnpakket is dan ook een uitblinker in ons assortiment. En er zit port in tot wel 30 jaar oud. Met dit pakket kan de avond niet mis gaan.

Wijn bestellen uit verschillende landen

Wijn is natuurlijk uit verschillende landen te verkrijgen. Wij van wijnengeschenken.be importeert zijn wijnen zelf, wat zorgt voor een mooie kwaliteit – prijs verhouding. Wij importeren onze wijnen onder anderen uit: Frankrijk, Spanje, Italië, Portugal en Zuid-Afrika. Onze Italiaanse wijnen zijn om van te genieten. De Italiaanse wijnen komen uit alle hoeken van Italië, een voorbeeld hiervan zijn de Feudis wijnen. Deze wijnen worden in Puglia geproduceerd, helemaal in de hak van Italië. Naast Italiaanse wijnen zijn de Franse wijnen ook razend populair, het is dan ook het land van de wijnen. Wij van Wijnengeschenken hebben Franse wijnen uit de meest populaire streken van Frankrijk: de Languedoc, Bordeaux en Bourgogne. Uit Portugal word natuurlijk de port geïmporteerd. En Spanje staat bekend om zijn Cava, Pata Negra Brut is zo een cava.

Minder
Meer
Laat 1 - 16 van de 16 product(en) zien

Filter by:

Accepteren

Deze website gebruikt cookies voor de beste gebruikerservaring. Sta deze toe door op de 'Accepteren' knop te klikken.