Wijnpakket Rimini Uitbreiden

Wijnpakket Rimini

Het wijnpakket Rimini is een Italiaans wijnpakket dat bestaat uit een droge witte wijn en een rode wijn.

Meer details

€ 18,99

incl. BTW

Meer informatie

Wijnpakket Rimini

         

We zijn trots U een wijnpakket te mogen presenteren welke een perfecte prijs kwaliteit verhouding heeft. Het wijnhuis poderi delle Rose laat zien dat kwaliteit ook betaalbaar kan zijn.
De eerste wijn is de Sangiovese di Romagna Superiore, welke tevens D.O.C. gecertificeerd is. Deze populaire wijn laat zich kenmerken als een volle, droge, robijnrode wijn. Een heerlijke kwaliteitswijn welke afkomstig is vanuit van de heuvels van Rimini. De Sangiovese di Romagna laat zich perfect serveren bij geroosterd vlees,gegrild gevogelte en kazen. Deze wijn valt bij de meeste mensen perfect in de smaak. Serveertip! De wijn is het mooist op een temperatuur van 18-20 graden.
Het broertje is de Rebola colli di Rimini D.O.C. Een heerlijk fruitige, droge witte wijn.
Deze wijn gemaakt van de rebola druiven en geteelt in de heuvels van Rimini. Is strogeel van kleur met groene reflecties. De geur is aangenaam en de wijn heeft een delicate, droge smaak welke fruitig en harmonieus is. De rebola bevelen we van harte aan bij lichte voorgerechten of zeevruchten, visgerechten, soepen, gevogelte en eiergerechten. Serveer de wijn op een temperatuur van 8-10 graden.

Specificaties

Wijnsoort Wit & Rood
Land Italië
Aantal flessen 2 Flessen
Accepteren

Deze website gebruikt cookies voor de beste gebruikerservaring. Sta deze toe door op de 'Accepteren' knop te klikken.