Port Pakket Uitbreiden

Bulas wijnpakket

Een heerlijk port pakket met verschillende porten

Meer details

€ 172,50

incl. BTW

Meer informatie

Bulas wijnpakket

Over het wijnhuis

Bulas is een wijnhuis dat bekend staat om de hoge kwaliteit wijnen. Deze wijnen worden op een biologische manier verwerkt. Het wijnhuis is gelegen in werelds oudste erkende wijngebieden. Namelijk waar de Douro en Geira. (Seyra) zich samenvloeien. Het wijnhuis heeft veel respect voor zijn traditie en de omgeving waar ze zijn. Dit zorgt ervoor dat ze zicht onderscheiden.

 

De Bulas porto fine ruby

De Bulas porto fine ruby is een port die wordt gemaakt door 4 verschillende druivenrassen de touriga nacional, touriga franca, tinta barocca en tinta. Deze vier druivenrassen vormen samen de basis van deze port. Ze worden met de hand geplukt en gaan vervolgend voor 3 jaar in houten vaten. Bij het schenken van deze port gaat alle eer naar de naam Ruby, de robijnrode kleur wijst op een viriele en jonge wijn die erg geschikt is voor de informele gelegenheden. De port is op de neus een erg zuivere, uitbundige met een explosie van rijp rood fruit. De wijn heeft een lekkere smaak van verse frambozen, frisse kersen en voldoende frisse zuren.

 

De Bulas porto tawny reserver

De Bulas porto tawny reserver is een blend gemaakt van verschillende soorten druiven uit allerlei verschillende jaren. De wijn krijgt zijn typische taankleur doordat de wijn in gebruikte barriques wordt gerijpt. Bij dit proces vind ook een lichte oxidatie plaats. Bulas wijkt nooit af van zijn traditionele methode. Zelfs de druiven van deze port worden nog met de hand geplukt, geselecteerd en vervolgens nog met de voeten gepled.

De Bulas porto tawny 10 jaar

De Bulas porto tawny 10 jaar is een uitzonderlijke Tawny met een combinatie van rijke aroma’s van rozijnen met een zacht en zijdeachtig mondgevoel en vijgen. Deze por is gemaakt in de wijnmakerij van Quinta die de oude wijntradities van Douro volgen. Het resultaat is een zorgvuldige mix van portwijnen die gerijpt zijn de Portugese eiken vaten. (tien jaar geeft een gemiddelde leeftijd aan).

Bulas Porto tawny 20 jaar.

De Bulas porto tawny 20 jaar is een uitzonderlijke Tawny met een combinatie van rijke aroma’s van rozijnen met een zacht en zijdeachtig mondgevoel en vijgen. Deze por is gemaakt in de wijnmakerij van Quinta die de oude wijntradities van Douro volgen. Het resultaat is een zorgvuldige mix van portwijnen die gerijpt zijn de Portugese eiken vaten. (twintig jaar geeft een gemiddelde leeftijd aan).

De Bulas porto tawny 30 jaar

De Bulas porto tawny 30 jaar is een uitzonderlijke Tawny met een combinatie van rijke aroma’s van rozijnen met een zacht en zijdeachtig mondgevoel en vijgen. Deze por is gemaakt in de wijnmakerij van Quinta die de oude wijntradities van Douro volgen. Het resultaat is een zorgvuldige mix van portwijnen die gerijpt zijn de Portugese eiken vaten. (dertig jaar geeft een gemiddelde leeftijd aan).

De Bulas Porto Late bottled vintage  

De Bulas Porto Late bottled vintage  is een speciale port. Deze port was een eenmalige oogst. De wijn werdt gebotteld na vier jaar veroudering in een roestvrij stalen vat. Traditionele vinificatie met voettreden in roestvrijstalen lagar.

De wijn heeft een geweldig karakter, verrijkt door de tijd met een diepe robijnrode kleur, met aroma’s van zwarte vruchten, cacao, pruimen, tabak en wat bloemige tonen. De wijn heeft een goed volume met rijpe tannines

Specificaties

Wijnsoort Port
Land Portugal
Accepteren

Deze website gebruikt cookies voor de beste gebruikerservaring. Sta deze toe door op de 'Accepteren' knop te klikken.