Wijnpakket Frans en Italiaans Uitbreiden

Wijnpakket Frans en Italiaans

Frankrijk en Italië, twee van de mooiste wijnlanden. wij hebben voor u een pakket samengesteld die deze twee wijnculturen perfect aan u kan presenteren. bestaande uit twee witte wijnen.

Meer details

€ 16,50

incl. BTW

Meer informatie

Rebola Colli Di Rimini DOC Poderi delle Rose

Deze wijn gemaakt van de Rebola druiven en geteeld in de heuvels van Rimini. Is strogeel van kleur met groene reflecties.De geur is aangenaam en de wijn heeft een delicate, droge smaak welke fruitig en harmonieus is.  Juist op dit gebied, op basis van de kenmerken van de druivensoort, de bodem en de blootstelling aan de zon, hebben ze de beste wijngaarden geselecteerd. Vanaf hier, door de zorg en inzet van de wijnmakers, krijgen ze de beste druiven van Cantine Intesa. De wijnmakerij, in Modigliana, verzamelt de beste druiven uit wijngaarden. Uitgerust volgens de meest geschikte normen, zowel tijdens de vinificatie, en vooral in het proces van rijping en verhoging van wijnen, uitgevoerd in de metro, in vaten en Franse eiken vatenDe coöperatie van 7 wijnbereiding kelders en talrijke verzamelplaatsen van druiven met een totale opslagcapaciteit van het eindproduct van meer dan 1.700.000 hl. Wijn.

Les terrasses blanc

Deze witte wijn komt van het wijnhuis Chateau de la Negly uit Frankrijk. Deze wijn bevat verschillende druifsoorten: Sauvignon, Muscat petits grains en muskaatdruif. De druiven groeien in een zandige leemgrond. De wijn is fris en levendig van smaak dat hints geeft van de Lychee en de exotische vruchten. De wijn is heerlijk bij schelpdieren, zoals oesters. De wijn is het beste te schenken op een temperatuur van 8-10°C.

Specificaties

Wijnsoort Wit
Aantal flessen 2 Flessen
Accepteren

Deze website gebruikt cookies voor de beste gebruikerservaring. Sta deze toe door op de 'Accepteren' knop te klikken.