wijnpakket  internazionale wit Uitbreiden

wijnpakket internazionale wit

Het wijnpakket Internazionale Wit bestaat uit een witte wijn uit Italië en een witte wijn uit Frankrijk

Meer details

€ 19,30

incl. BTW

Meer informatie

Wijn pakket les terrasses Blanc is een pakket met 2 verschillende witte wijnen. Een Franse wijn de Les Terrasses Blanc en een Italiaanse de Pinot Grigio Montresor.

De Les Terrasses Blanc is een witte wijn die wordt gemaakt in de Pays d’Oc wijnregio van zuid Frankrijk. Het is een gemiddelde wijn dus niet te licht en niet te stevig, de wijn heeft over het algemeen een droge smaak met een redelijk zachte afdronk. Deze wijn wordt gemaakt van de druivenrassen Roussanne en Marsanne.  De wijn is afkomstig van het wijnhuis Pinot Grigio Montresor.

Pinot Grigio Montresor.
Deze variëteitswijn wordt gemaakt van de  almaar populairder worden pinot grigio-druif, in Frankrijk ook wel bekend als pinot gris. Dit is onderhand de bekendste witte druivensoort van de wereld. Het is daarom dus ook dan wijnen van deze druif zo gewild zijn, omdat ze vulling en structuur koppelen aan een zacht, soms zelfs mollig mondgevoel. De wijn word gemaakt door het wijnbedrijf Cantine Giacomo Montresor in Monteforte. Deze licht niet ver van Verona en is uitstekend bekend in de staat Veneto in het noordoosten van Italië. Modern en tegelijkertijd geworteld in de beste traditie van Italië van Veneto en Sudtriol. De wijn is het lekkerste op een tempratuur van rond de 8 graden Celsius  in een ruim wijnglas. Hij combineert prima met onder andere schaal-en schelpdieren, vis, witvlees en dergelijke.  

Specificaties

Wijnsoort Wit
Aantal flessen 2 Flessen
Accepteren

Deze website gebruikt cookies voor de beste gebruikerservaring. Sta deze toe door op de 'Accepteren' knop te klikken.