Amber

Incl. BTW
€ 3,09
Mooi droog Belgisch Omie beer amber van 6% alcoholpercentage. Reeds in de neus krijgen we namelijk lichte Esthers gecombineerd met subtiele hinten van noten. Omie is een uiterst gebalanceerd volmondig bier met evenwicht tussen mout en hop. Helaas is dit procuct uitverkocht.
Bier

Speciaalbier Orval - 33cl

BISPAM0059
Incl. BTW
€ 2,99
Orval is een amber bier met een Belgische achtergrond. Orval is afkomstig van Brouwerij van Orval. Het bier heeft qua uiterlijk een mooie gouden kleur.

Officieel is Amber bier geen biersoort. De speciaal bieren met de naam Amber hebben deze gekregen, omdat het bier een bepaalde kleur heeft. Het eerste Amber bier werd ontdekt in Amerika. Zij gaven meer smaak, aroma en hop aan de India Pale Ale waardoor er een prachtige Amber variant ontstond. Door bleke moutsoorten tijdens het brouwproces te gebruiken krijgt het bier een mooie Amber kleur, waar het bier ook aan zijn naam komt. Een andere naam voor Amber bier is Speciale Belge. Deze naam wordt vaak in België gebruikt. Een Amber bier is het beste te benuttigen in een Kelkglas. Door het bier met een vloeiende beweging in te schenken ontstaat er een prachtige schuimlaag en komen de aroma’s mooi naar boven.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Wijnengeschenken.be gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.