Wijnkist voor 3 flessen

Er zijn 8 producten

Wijnkisten komen in verschillende maten en vormen voor. Wijnengeschenken.be heeft een mooi assortiment wijnkisten voor drie flessen wijn samengesteld. Deze wijnkisten hebben we in luxe vorm en in standaard vormen. De standaard vormen zijn vooral ook geschikt voor transport, dit neemt niet weg dat het geen prachtige wijnkisten zijn om als geschen...

Wijnkisten komen in verschillende maten en vormen voor. Wijnengeschenken.be heeft een mooi assortiment wijnkisten voor drie flessen wijn samengesteld. Deze wijnkisten hebben we in luxe vorm en in standaard vormen. De standaard vormen zijn vooral ook geschikt voor transport, dit neemt niet weg dat het geen prachtige wijnkisten zijn om als geschenk te geven. Daarnaast hebben we ook de luxe wijnkisten. Deze hebben we ook voor drie heerlijke flessen wijn.

Kijk bijvoorbeeld naar de Bordeaux 3-vaks. Deze prachtige donker rode houten wijnkist is tot in de puntjes afgewerkt. En heeft als gouden details. Deze chique wijnkist laat uw wijnen nog mooier naar voren komen en maakt het geschenk helemaal af.

Minder
Meer
Laat 1 - 8 van de 8 product(en) zien
Accepteren

Deze website gebruikt cookies voor de beste gebruikerservaring. Sta deze toe door op de 'Accepteren' knop te klikken.