Wijnkist voor 3 flessen

Wijnkisten

Wijnkist 3-vaks met schuifdeksel

WKSTSD3F0002
€ 10,82
Dit is een schuifdeksel wijnkistje geschikt voor 3 flessen wijn (0,75L) met een afmeting van 33,5x28,5x8,5cm. Let op: Houtwol wordt niet standaard meegeleverd. Bestel hier uw houtwol om een gevulde wijnkist met houtwol te ontvangen.
Wijnkisten

Wijnkist bordeaux 3-vaks

WKLUZA3F0014
€ 42,69
Een mooie bordeaux rode wijnkist geschikt voor drie flessen van 750ml. De wijnkist is van een kersen rood hout gemaakt en afgewerkt met gouden details. De wijnkist heeft een afmeting van 36x30x11,5 cm.
Wijnkisten

Wijnkist Geneve 3-vaks

WKLUZA3F0019
€ 34,09
Een wijnkist geschikt voor drie flessen van 750ml, deze wijnkist heeft een afmeting van 37x31x11,7 cm en is rond afgewerkt

Een wijnkist voor drie flessen wijn vinden is niet altijd makkelijk. Er is namelijk niet zo een groot assortiment als dat van wijnkisten met 1 fles of 2 flessen. Toch hebben wij een geselecteerd assortiment kunnen samenstellen om voor u de perfecte wijnkist te vinden. In de meeste gevallen is het dan ook zo dat wanneer iemand er voor kiest om drie flessen wijn te schenken of te verpakken dat het wel een speciaal geschenk zal zijn voor een speciaal iemand. Door drie flessen wijn in een bijpassende wijnkist te schenken zal de ontvanger aangenaam verrast worden. Een voorbeeld van een luxe 3-vaks wijnkist is de Geneve 3-vaks. Deze prachtige houten wijnkisten zijn tot in de puntjes afgewerkt en hebben een hele mooie glans laag over zich heen. Door het authentieke slotje krijgt deze wijnkist een traditionele uitstraling, wat natuurlijk perfect op uw wijnen kan aansluiten.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Wijnengeschenken.be gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.