Wijngeschenk rood

Wijn cadeau

Wijncadeau Alex Fabi 2x75cl

WCITRO0044
€ 37,18
Dit wijn cadeau bestaat uit twee heerlijke Italiaanse wijnen van het wijnhuis Alex Fabi. 1. Alex Fabi Valpolicella Ripasso2. Alex Fabi Valpolicella
Wijn cadeau

Wijncadeau Phillippe 1x75cl

WCFRRO0045
€ 25,53
Een mooi wijngeschenk met een heerlijke Franse wijn van het wijnhuis Bee Famous. Deze wijn heeft een inhoud van 75cl.
Wijn cadeau

Wijncadeau Alex Fabi Ripasso 1x75cl

WCITRO0050
€ 22,39
Een mooi wijngeschenk met een heerlijke wijn van het wijnhuis Alex Fabi, deze wijn komt uit Italie en heeft een inhoud van 75cl.
Wijn cadeau

Wijncadeau Saint-Émilion 1x75CL

WCFRRO0082
€ 38,22
De Saint-Émilion Grand Cru is een mooie heldere rode wijn. Met geuren van frambozen, zwarte kersen en rijpe bramen geassocieerd met lichte tonen van melkchocolade en een vleugje Zan. Gepaard met deze handgemaakte wijnkist is dit het beste cadeau voor iedere wijnliefhebber! 
Wijn cadeau

Wijncadeau Sommelier - 1x75cl

WIITRO0083
€ 29,13
Dit wijncadeau heeft een prachtige sommelierset. Hiermee verbeterd u de ervaring van het drinken van een heerlijke wijn. De wijn in dit cadeau komt uit italie. 
€ 44,09
Met het wijncadeau De Feudis Deluxe kunt u iedere wijn liefhebber blij maken. Buiten de heerlijke wijnen om krijgt u er nog een prachtige wijnkist bij die u nog altijd kunt gebruiken om u wijnen te bewaren/vervoeren. 
Wijn cadeau

Wijncadeau Plan de Dieu 1x75cl

WCFRRO0095
€ 22,02
Een wijncadeau met een prachtige wijn uit het Franse wijngebied. De wijn komt van het wijnhuis Domaine des Pasquiers en heeft een inhoud van 75cl. 
€ 16,11
De Feudis Negromaro del Salento is een rode wijn uit Italië die door wijnhuis De Feudis gemaakt is. De wijn smaakt naar bosbessen en zwarte bessen, met een alcoholpercentage van 12,5%
€ 32,64
De Alex Fabi Valpolicella en Bardolino gaat perfect samen met een Handgemaakte wijnkist. ideaal voor als je iemand in het zonnetje wilt zetten.
€ 29,17
Wijncadeau De Feudis Primitivo is een mix van de 2 Primitivo's van het wijnhuis De Feudis. In combinatie met de Geneve wijnkist is dit een top cadeau voor iedere wijnliefhebber.  
€ 42,88
Wijncadeau De Feudis Primitivo is een mix van de 2 Primitivo's van het wijnhuis De Feudis. In combinatie met de Geneve wijnkist is dit een top cadeau voor iedere wijnliefhebber.  
Wijn cadeau

Wijncadeau due villa 2x75CL

11003
€ 29,33
Deze 2 heerlijke rode wijnen gepaard met een handgemaakte wijnkist is het wijncadeau voor iedere wijnliefhebber! 
Wijncadeau Henri Nordoc Cabernet Sauvignon bestaat uit een rode wijn van het wijnhuis Henri Nordoc gelegen in het wijngebied Languedoc-Roussillon gelegen in het Frankrijk  
Wijn cadeau

Wijncadeau Jean Faux 1x75cl

10971
€ 24,29
Jean Faux wijncadeau bevat een rode wijn van kwaliteit. Het wijnhuis is gelegen in het Bordeaux wijngebied. Jean Faux heeft een lange geschiedenis van het produceren van top wijnen. In combinatie met vleesgerechten is dit een wijn om van te genieten. 
Wijn cadeau

Wijncadeau Jean Faux 2x75CL

10974
€ 46,57
Jean Faux wijncadeau bevat twee rode wijnen van kwaliteit. Het wijnhuis is gelegen in het Bordeaux wijngebied. Jean Faux heeft een lange geschiedenis van het produceren van top wijnen. In combinatie met vleesgerechten is dit een wijn om van te genieten. 

Rode wijn is een van de meest gewaardeerde wijn in tegenstelling tot de andere wijnsoorten. U scoort dan ook al snel goed als u een wijncadeau met een rode wijn cadeau geeft. Door het ruime assortiment van wijnengeschenken is er in elke prijs- en kwaliteitsklasse een prachtig geschenk te vinden. Van Italiaans, Frans tot een gemengd wijncadeau uit verschillende landen en regio’s.

Een voorbeeld van een prachtig rood wijncadeau is het wijncadeau Alex Fabi 2x75cl. Dit wijncadeau bevat twee heerlijke Italiaanse wijnen van het wijnhuis Alex Fabi. Het cadeau bevat een Rosso Veronese en een Valpolicella ripasso wijn. Bent u toch liever opzoek naar een wijncadeau met één rode wijn, dan raden wij u aan om een kijkje te nemen naar het wijncadeau De Feudis del Salento. Dit wijngeschenk heeft een kwalitatief hoog gewaardeerde rode wijn die afkomstig is uit de hak van Italië. Om deze wijnfles zit een luxe bordeaux rood wijnkistje die de wijn op een prachtige manier presenteert.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Wijnengeschenken.be gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.