Wijngeschenk rood

Wijn cadeau

Wijncadeau Passione 1x75cl

WCITRO0001
Excl. BTW
€ 13,46
Een perfect italiaans wijncadeau met een strak uitgegraveerd kistje met een heerlijke wijn!
Wijn cadeau

Wijncadeau Paradiso 1x75cl

WCITRO0039
Excl. BTW
€ 16,12
Een wijncadeau met een heerlijke wijn van het wijnhuis Poderi delle Rose, deze wijn komt uit Italië en heeft een inhoud van 75cl.
Wijn cadeau

Wijncadeau Provence 1x75cl

WCFRRO0046
Excl. BTW
€ 22,48
Wijncadeau Provence is een mooi wijngeschenk met een lekkere rode wijn verpakt in een mooi bordeaux rood kistje.
Excl. BTW
€ 21,48
Een mooi luxe wijngeschenk met een heerlijke wijn met een inhoud van 75cl. De wijn komt van het wijnhuis Alex Fabi gelegen in Italië. 1. Alex Fabi Valpolicella Ripasso is een rode wijn met smaken van rood fruit

Rode wijn is een van de meest gewaardeerde wijn in tegenstelling tot de andere wijnsoorten. U scoort dan ook al snel goed als u een wijncadeau met een rode wijn cadeau geeft. Door het ruime assortiment van wijnengeschenken is er in elke prijs- en kwaliteitsklasse een prachtig geschenk te vinden. Van Italiaans, Frans tot een gemengd wijncadeau uit verschillende landen en regio’s.

Een voorbeeld van een prachtig rood wijncadeau is het wijncadeau Alex Fabi 2x75cl. Dit wijncadeau bevat twee heerlijke Italiaanse wijnen van het wijnhuis Alex Fabi. Het cadeau bevat een Rosso Veronese en een Valpolicella ripasso wijn. Bent u toch liever opzoek naar een wijncadeau met één rode wijn, dan raden wij u aan om een kijkje te nemen naar het wijncadeau De Feudis del Salento. Dit wijngeschenk heeft een kwalitatief hoog gewaardeerde rode wijn die afkomstig is uit de hak van Italië. Om deze wijnfles zit een luxe bordeaux rood wijnkistje die de wijn op een prachtige manier presenteert.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Wijnengeschenken.be gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.