Wijngeschenk rood

Wijn cadeau

Wijncadeau Paradiso 1x75cl

WCITRO0039
€ 22,69
Een wijncadeau met een heerlijke wijn van het wijnhuis Poderi delle Rose, deze wijn komt uit Italië en heeft een inhoud van 75cl.
€ 26,32
Een mooi wijngeschenk met daarin een heerlijke wijn uit Italië. De wijn komt van het wijnhuis De Feudis en heeft een inhoud van 75cl. 1. De Feudis Lounge Primitivo del Salento is een rode wijn met smaken van pruimen, rode bessen en kersenconfituur.
Wijn cadeau

Wijncadeau Alex Fabi 2x75cl

WCITRO0044
€ 31,45
Dit wijn cadeau bestaat uit twee heerlijke Italiaanse wijnen van het wijnhuis Alex Fabi. 1. Alex Fabi Valpolicella Ripasso2. Alex Fabi Valpolicella
Wijn cadeau

Wijncadeau Phillippe 1x75cl

WCFRRO0045
€ 21,15
Een mooi wijngeschenk met een heerlijke Franse wijn van het wijnhuis Bee Famous. Deze wijn heeft een inhoud van 75cl.
Wijn cadeau

Wijncadeau Provence 1x75cl

WCFRRO0046
€ 30,82
Een wijngeschenk met een heerlijke wijn van het wijnhuis Domaine des Pasquiers uit Frankrijk. De wijn heeft een inhoud van 75cl.
Wijn cadeau

Wijncadeau Bee Famous merlot 1x75cl

WCFRRO0047
€ 25,45
Wijngeschenk Bee Famous Merlot is een geschenk met een heerlijke Franse wijn van het wijnhuis Les Terrasses Cevenoles. De wijn heeft een inhoud van 75cl.
Wijn cadeau

Wijncadeau Alex Fabi Ripasso 1x75cl

WCITRO0050
€ 19,21
Een mooi wijngeschenk met een heerlijke wijn van het wijnhuis Alex Fabi, deze wijn komt uit Italie en heeft een inhoud van 75cl.
€ 31,69
Een mooi luxe wijngeschenk met een heerlijke wijn met een inhoud van 75cl. De wijn komt van het wijnhuis Alex Fabi gelegen in Italië.
Wijn cadeau

Wijncadeau Saint-Émilion 1x75CL

WCFRRO0082
€ 31,73
De Saint-Émilion Grand Cru is een mooie heldere rode wijn. Met geuren van frambozen, zwarte kersen en rijpe bramen geassocieerd met lichte tonen van melkchocolade en een vleugje Zan. Gepaard met deze handgemaakte wijnkist is dit het beste cadeau voor iedere wijnliefhebber! 
Wijn cadeau

Wijncadeau Sommelier - 1x75cl

WIITRO0083
€ 24,79
Dit wijncadeau heeft een prachtige sommelierset. Hiermee verbeterd u de ervaring van het drinken van een heerlijke wijn. De wijn in dit cadeau komt uit italie. 
€ 37,40
Met het wijncadeau De Feudis Deluxe kunt u iedere wijn liefhebber blij maken. Buiten de heerlijke wijnen om krijgt u er nog een prachtige wijnkist bij die u nog altijd kunt gebruiken om u wijnen te bewaren/vervoeren. 
Wijn cadeau

Wijncadeau Franse trots 2x75cl

WCFRRO0091
€ 35,03
Dit wijncadeau komt helemaal uit Frankrijk. Beide rode wijnen komen van het wijnhuis Domaine des Pasquiers. Hiermee heeft u een prachtig cadeau. 
€ 46,40
Dit wijn cadeau heeft twee prachtige wijnen van het Franse wijnhuis Domaine des Pasquiers. De wijnkist die hierbij zit is een van de parels uit het assortiment en geeft het cadeau extra karakter. 
Wijn cadeau

Wijncadeau Plan de Dieu 1x75cl

WCFRRO0095
€ 18,34
Een wijncadeau met een prachtige wijn uit het Franse wijngebied. De wijn komt van het wijnhuis Domaine des Pasquiers en heeft een inhoud van 75cl. 
€ 13,84
De Feudis Negromaro del Salento is een rode wijn uit Italië die door wijnhuis De Feudis gemaakt is. De wijn smaakt naar bosbessen en zwarte bessen, met een alcoholpercentage van 12,5%

Rode wijn is een van de meest gewaardeerde wijn in tegenstelling tot de andere wijnsoorten. U scoort dan ook al snel goed als u een wijncadeau met een rode wijn cadeau geeft. Door het ruime assortiment van wijnengeschenken is er in elke prijs- en kwaliteitsklasse een prachtig geschenk te vinden. Van Italiaans, Frans tot een gemengd wijncadeau uit verschillende landen en regio’s.

Een voorbeeld van een prachtig rood wijncadeau is het wijncadeau Alex Fabi 2x75cl. Dit wijncadeau bevat twee heerlijke Italiaanse wijnen van het wijnhuis Alex Fabi. Het cadeau bevat een Rosso Veronese en een Valpolicella ripasso wijn. Bent u toch liever opzoek naar een wijncadeau met één rode wijn, dan raden wij u aan om een kijkje te nemen naar het wijncadeau De Feudis del Salento. Dit wijngeschenk heeft een kwalitatief hoog gewaardeerde rode wijn die afkomstig is uit de hak van Italië. Om deze wijnfles zit een luxe bordeaux rood wijnkistje die de wijn op een prachtige manier presenteert.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Wijnengeschenken.be gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.