Blond

Incl. BTW
€ 3,09
Dit drinkbare Opie bier van 8% wordt gekenmerkt door zijn fruitigheid. In de neus manifesteert het aangename aroma van banaan zich al. Het oog wordt ook verwend door de fijne mooie parelende schuimkraag die lang stand houdt. Helaas is dit procuct uitverkocht.
Bier

Speciaalbier Remi - 33cl

BISPBL0008
Incl. BTW
€ 2,59
De Remi Blond is een goudblonde doordrinker. Het bier is ontwikkeld naar de grootvader van Pieter De Bock. Hij was namelijk fan van een fijne bittere afdronk die op ieder moment van de dag en het hele jaar door kon worden gedronken. Helaas is dit procuct uitverkocht.
Incl. BTW
€ 3,09
Saison d’Erpe-Mere is een blond bier van hoge gisting dat gebrouwen wordt volgens de aloude Henegouwse Saison traditie. Het wordt niet gefilterd en is dus een zuiver natuurbier! Helaas is dit procuct uitverkocht.
Incl. BTW
€ 2,89
Het bier klootzakske is ontstaan tijdens een weekend onder vrienden. Tijdens dit weekend was het thema “maffia” en heeft de organisator speciaal voor deze gelegenheid een bier gebrouwen. Helaas is dit procuct uitverkocht.
Incl. BTW
€ 2,59
De Hertenheer afkomstig van de brouwerij Het Nest is een volmondig blond bier. Dit speciaalbier is heeft een mooi en krachtig hoparoma met een fris fruitig karakter.
Incl. BTW
€ 2,59
Dit blonde bier bestaat uit twee heerlijke smaken van Coriander en gedroogde Sinaasappelschillen. Door deze smaken krijgt het bier een heerlijke frisse en kruidige bitterheid met een lichte afdronk. Het bier komt van de Belgische brouwerij Mokke
Incl. BTW
€ 2,69
Dit heerlijke zomerse biertje is perfect als dorstlesser. Door zijn frise limoen, lychee en grapefruit smaak is het een echte doordrinker, wat niet erg is want het bier heeft een alcoholpercentage van slechts 4%. Verder is de Jongleur een volmondig en stevig bier.
Incl. BTW
€ 2,59
Den Toetëlèr Blond, is een overheerlijk bier van hoge gisting met nagisting op de fles. Naast zijn volle smaak en licht bittere afdronk valt Toetëlèr Blond vooral op door zijn goudgele kleur en zijn alcoholpercentage van 7.3%.
Incl. BTW
€ 2,99
Papegaei is een heerlijk sterk blond bier. Het bier heeft een hoge gisting en een hergisting in de fles. Verder is het bier ongefilterd en niet gepasteuriseerd. Hierdoor heeft het bier zijn krachtige honing en abrikoos smaak gekregen. Papegaei komt van de brouwerij: Verstraete
Incl. BTW
€ 2,89
De Poes blond is een blond ongefilterd bier van hoge gisting, met nagisting op de fles. Het bier is fruitig met een lichte alcoholtoets achteraan de tong
Incl. BTW
€ 2,59
Dit is 1 van de 4 bieren die Eifel Craft Beer produceren. De blonde variant van deze brouwerij heeft een goed gedosseerde mix van mout, ijzerhard en grapefruit.
Incl. BTW
€ 2,49
Dit ongefilterd abdijbier is verrassend licht en smaaktvol en hergist op fles. In de neus voeren hop, kruiden en citrus de boventoon. De afdronk is hoppig en droog door de dry hopping dat wordt toegepast aan het einde van het brouwproces.
Incl. BTW
€ 2,59
Fier, koppig en karaktervol zoals zijn grote broer, de Gentse Strop, maar tegelijk heel uniek door zijn rebelse temperament. De Rebelse Strop staat voor een koppig bier dat indruk maakt.
Incl. BTW
€ 2,59
Fier, koppig, karaktervol… Keizer Karel dichtte de rebelse Gentse ‘stroppendragers’ al deze eigenschappen toe. Wat geldt voor de Gentenaars, gaat ook op voor dit sterk blond bier.
Incl. BTW
€ 2,59
Dit blonde abdijbier hergist op fles, aarzelt tussen degustatiebier en doordrinker. Een fruitschaal vol fruit kleurt de neus. Citrus, fruit, hop en mout verleiden de smaakpapillen. Het feest eindigt met een lange, droge afdronk.
Incl. BTW
€ 3,15
Redenaar is een donkerblond bier met een Belgische achtergrond. Het bier wordt gebrouwen in Brouwerij d ‘oude Maalderij. De belangrijkste factor in dit bier is evenwicht.
Incl. BTW
€ 2,89
Tripick 6 is een Belgisch blond bier en wordt ook wel het broertje van de Tripick 8 genoemd. Dit bier wordt gebrouwen in Brouwerij Les 3 Fouquets.
Incl. BTW
€ 1,80
Wilderen goud is een heerlijk goudkleurig bier met een Belgische achtergrond. De brouwerij die dit bier op de markt heeft gebracht is Brouwerij Wilderen. Dit product is helaas uitverkocht.
Incl. BTW
€ 2,89
Tripick 8 is een Belgisch Blond en wordt ook wel de grote broer van de Tripick 6 genoemd. Dit bier wordt gebrouwen in Brouwerij Les 3 Fouquets.
Bier

Speciaalbier Sloeber - 33cl

BISPBL0067
Incl. BTW
€ 1,99
Sloeber is een blond bier met een Belgische achtergrond. Dit bier wordt gebrouwen in Brouwerij Roman te Oudenaarde. Helaas is dit procuct uitverkocht.
Incl. BTW
€ 1,90
Cornet Oak Aged is een blond bier dat afkomstig is van Brouwerij De Hoorn. Het bier heeft een stevige, romige witte schuimkraag.

Blond wordt gezien als een speciaal bier dat voor veel mensen toegankelijk is. Door de frisse smaak en weinig hop zijn dit echte dorstlessers. De naam blond komt voornamelijk door de lichte gele kleur van het bier. Officieel komt blond bier uit België. In België is blond namelijk voor de eerste keer gebrouwen. Er zijn verschillende soorten blond bier: IPA, Tripel en Saison. Een blonde IPA wil zeggen dat dit bier een hoge bitterheid heeft en dus ook meer hop. Een IPA hoeft niet altijd blond te zijn, amberkleurige IPA bieren bestaan er namelijk ook. Echter komt in Nederland en België voornamelijk blonde IPA’s voor.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Wijnengeschenken.be gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.