Blond

Excl. BTW
€ 2,06
Sport Zot is de allereerste alcoholvrije speciaal bier,. Sport zot is gebrouwen door de brouwerij De Halve Maan deze brouwerij heeft een speciale filter techniek waarbij op een natuurlijk proces de alcohol uit het bier gefilterd wordt. Het resultaat is een alcoholvrij bier met de smaak van een kwalitatief speciaal bier.
Excl. BTW
€ 2,14
Het bier klootzakske is ontstaan tijdens een weekend onder vrienden. Tijdens dit weekend was het thema “maffia” en heeft de organisator speciaal voor deze gelegenheid een bier gebrouwen.
Excl. BTW
€ 2,14
De Hertenheer afkomstig van de brouwerij Het Nest is een volmondig blond bier. Dit speciaalbier is heeft een mooi en krachtig hoparoma met een fris fruitig karakter.

Blond wordt gezien als een speciaal bier dat voor veel mensen toegankelijk is. Door de frisse smaak en weinig hop zijn dit echte dorstlessers. De naam blond komt voornamelijk door de lichte gele kleur van het bier. Officieel komt blond bier uit België. In België is blond namelijk voor de eerste keer gebrouwen. Er zijn verschillende soorten blond bier: IPA, Tripel en Saison. Een blonde IPA wil zeggen dat dit bier een hoge bitterheid heeft en dus ook meer hop. Een IPA hoeft niet altijd blond te zijn, amberkleurige IPA bieren bestaan er namelijk ook. Echter komt in Nederland en België voornamelijk blonde IPA’s voor.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Wijnengeschenken.be gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.