Portugeese wijn

Wijn

Port Bulas fine Ruby

WIPOPO0006
Excl. BTW
€ 10,70
Een heerlijke rode port met een smaak van verse frambozen en kersen. Deze Portugese port komt van het wijnhuis Bulas en heeft een alcoholpercentage van 19.5%.
Wijn

Port Bulas tawny 10 jaar

WIPOPO0007
Excl. BTW
€ 18,97
Een heerlijke 10 jaar oude rode port van het wijnhuis Bulas. Deze port staat bekend om zijn rijke aroma van rozijnen. Deze port is in eiken vaten gerijpt en heeft een alcoholpercentage van 20%
Wijn

Port Bulas tawny reservera

WIPOPO0004
Excl. BTW
€ 11,53
Een heerlijke rode port van het wijnhuis Bulas. De port heeft aromas van jam en toont een geschikte frisheid. Deze port heeft een alcoholpercentage van 19.5%
Wijn

Port Bulas tawny 20 jaar

WIPOPO0013
Excl. BTW
€ 33,02
De Bulas porto tawny 20 jaar is een uitzonderlijke Tawny. Welke goed te combineren is met gedroogd fruit zoals vijgen of abrikozen.
Wijn

Port Bulas tawny 30 jaar

WIPOPO0015
Excl. BTW
€ 57,81
De Bulas porto tawny 30 jaar is een uitzonderlijke Tawny met een combinatie van rijke aroma’s Carmel, noten en koffie. Hij combineert lekker met vruchten.
Excl. BTW
€ 16,49
De late Bottled Vintage Port is gemaakt van een Vintage druivensoort die eerst enkele jaren rijpt in kleine vaten en stalen tanks voordat deze wordt gebotteld. Bulas LBV 2012 werd geproduceerd op geselecteerde druiven namelijk de Touriga Nacional Touriga Franca & Tinta Roriz.
Wijn

Port Barao de Vilar tawny

WIPOPO0027
Excl. BTW
€ 12,36
De Barao de Vilar Porto Tawny is een rode port uit Portugal. Deze port smaakt naar pruimen en noten en heeft een alcoholpercentage van 19,5%
Excl. BTW
€ 14,83
Een volle rode port met een krachtige smaak. De port komt van het wijnhuis Barao de Vilar uit Portugal. Verder heeft deze port een alchoholpercentage van 20%.
Wijn

Witte port Bulas

WIPOPO0036
Excl. BTW
€ 11,53
Deze heerlijke witte port van Bulas uit Portugal heeft een aangename fruitige smaak. De port heeft een alcoholpercentage 19,5%

De wijnbouw in Portugal is het resultaat van geïntroduceerde tradities van oude beschavingen. Sinds de toetreding van Portugal tot de EU is de export van wijn gegroeid. Vanaf de jaren tachtig is er op het vlak van wijnwetgeving, toegepaste technologie en verbouwingsmethoden veel verbeterd. Er is circa 250.000 ha met druivenstokken beplant. Qua wijnproductie staat Portugal op de zevende plaats in Europa.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Wijnengeschenken.be gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.