Frans wijnpakket

Wijn pakket

Wijnpakket Languedoc 8x75cl

WPFRRO0003
Incl. BTW
€ 106,99
Het wijnpakket Languedoc bestaat uit 8 flessen rode wijn van hoge kwaliteit.
Wijn pakket

Wijnpakket Les Terrasses 6x75cl

WPFRGM0011
Incl. BTW
€ 50,85
Een wijnpakket met twee verschillende Franse wijnen. Deze wijnen komen van het wijnhuis Les Terrasses cevenoles.1. Les Terrasses rood 2. Les Terrasses wit   Dit product is helaas uitverkocht
Incl. BTW
€ 67,35
Een wijnpakket met twee wijnen van het wijnhuis Domaine des Pasquiers.1. Domaine des pasquiers Sablet2. Domaine des pasquiers vin de pays de vaucluse
Wijn pakket

Wijnpakket Frans wit en rood 6x75cl

WPGMGM0027
Incl. BTW
€ 56,75
Het Wijnpakket Frans wit en rood 6x75cl is een heerlijk pakket met zes Franse rode en witte wijnen. De wijnen komen van verschillende top wijnhuizen in Frankrijk. 
Wijn pakket

Wijnpakket Frans wit 6x75cl

WPFRWI0028
Incl. BTW
€ 49,25
Dit heerlijke wijnpakket Frans wit bestaat uit zes Franse wijnen. Deze witte wijnen komen van twee verschillende wijnhuizen en zijn perfect voor de zomer.  Dit product is helaas uitverkocht.

Frankrijk is het land van de wijn en champagne. De wijn is dan ook onmisbaar in ons assortiment. Wijnen van de bekendste wijnhuizen tot wijnhuizen waar niemand vanaf weet. De Franse wijnen van Wijnengeschenken zijn van hoge kwaliteit en dat voor een mooie prijs. De Franse wijnpakketten bestaan uit rode pakketten, witte pakketten en gemengde pakketten. Een voorbeeld van een mooi Frans pakket is het wijnpakket wit. Dit pakket bestaat drie heerlijke witte wijnen direct uit het Franse land.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Wijnengeschenken.be gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.