Donker

Incl. BTW
€ 2,59
De Vlaamsche Leeuw donker is een bier met een herfstbruine kleur. De verschillende donkere moutsoorten geven aan dit bier een volmondige, lichtezoete smaak.Een licht fruitige afdronk met een licht bittertje.  
Incl. BTW
€ 2,79
Gouden Carolus Cuvée van de Keizer Imperial Dark werd verrijkt met een infusie van Gouden Carolus Single Malt whisky. Dit resulteert in een uniek bier Gouden Carolus wisky infused
Incl. BTW
€ 1,99
Gulden draak is al een oud bier. Het bestaat al sinds 1986. Brouwerij van Steenberge had dit bier gemaakt met opdracht van een andere brouwer. Helaas is dit procuct uitverkocht.
Incl. BTW
€ 2,69
Schouwveger is een donker bier. Het heeft een mooie licht bruine schuimkraag. Het bier heeft verschillende lekkere aroma’s.
Incl. BTW
€ 2,29
Gouden Carolus Classic is een donker rijbijnrood bier en heeft een Belgische afkomst. Het bier wordt gebrouwen in brouwerij Het anker.
Incl. BTW
€ 3,99
De Pannepot is één van de grootste series van De Struise Brouwers. Pannepot is een echte Belgian dark Strong ale met een stoute, maar subtiele toets. Helaas is dit procuct uitverkocht.
Incl. BTW
€ 2,49
Toetëlér speculaas is een stevige amberkleurig bier, gemaakt met de kruiden en specerijen die te vinden zijn in Hasseltse speculaas, met als resultaat een heerlijke winter drank die u warm houdt tijdens de kouden dagen. Toetëlér speculaas heeft een serveertempratuur van 8 – 10°en een alcohol percentage van 8,5% Helaas is dit procuct uitverkocht.
Incl. BTW
€ 2,19
St. Bernardus Abt 12 is een Belgisch donker bier wat wordt gebrouwen in Brouwerij St. Barnardus. Dit mooie bruine bier heeft als toevoeging ook nog een roodachtige tint.

Onder donkere bieren worden alle bieren verstaan die donker van kleur zijn. Donker is geen aparte biersoort. Donker is enkel gecreëerd door de kleuren van de bieren. Bieren die onder de categorie donker behoren zijn bijvoorbeeld bieren met een bruine of Amber kleur. Deze bieren hebben vaak een wat hoger alcoholpercentage en een zoetere smaak dan andere speciaal bieren.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Wijnengeschenken.be gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.