Houten wijnkist met schuifdeksel

Er zijn 7 producten

Wijnengeschenken.be heeft een groot assortiment wijnkisten. De meest populaire wijnkisten uit ons assortiment zijn de wijnkistjes met schuifdeksel. Dit zijn mooi afgewerkte wijnkisten met een handige schuifdeksel waarmee u de wijnkist gemakkelijk kunt openen en ook weer sluiten. Bij een nietdeksel wijnkist is dit niet het geval. De wijnkisten ku...

Wijnengeschenken.be heeft een groot assortiment wijnkisten. De meest populaire wijnkisten uit ons assortiment zijn de wijnkistjes met schuifdeksel. Dit zijn mooi afgewerkte wijnkisten met een handige schuifdeksel waarmee u de wijnkist gemakkelijk kunt openen en ook weer sluiten. Bij een nietdeksel wijnkist is dit niet het geval. De wijnkisten kunnen ook gebruikt worden als transport verpakking om zo gemakkelijk wijnen mee te transporteren. De wijnkisten zijn dan ook gemakkelijk op elkaar te stapelen en zo in pallet formaat te versturen. Geef iemand eens wat uniekers doormiddel van een prachtige wijnkist.

Natuurlijk kunt u één fles wijn schenken of transporteren, maar het komt vaker voor dat er twee of drie flessen geschonken of getransporteerd worden. Wij hebben dan ook een selectie van verschillende maten wijnkisten voor u samengesteld. De maten wijnkisten zijn: 1-vaks, 2-vaks, 3-vaks, 4-vaks en 6-vaks.

Minder
Meer
Laat 1 - 7 van de 7 product(en) zien

Filter by:

Accepteren

Deze website gebruikt cookies voor de beste gebruikerservaring. Sta deze toe door op de 'Accepteren' knop te klikken.