Manden en Trollys

Picknick artikelen

Picknickmand Lucio

PIPM4P0039
€ 77,68
De topper van het assortiment met een complete set voor 4 personen.
Picknick artikelen

Picknickmand Fabia + picknickkleed groen

PIPM4P0049
€ 89,66
Een picknickcombi die tijdens uw picknick niet mag missen. Een picknickmand voor 4 personen en een picknickkleed groen. 
Picknick artikelen

Picknickmand Fabia + picknickkleed grijs

PIPM4P0051
€ 89,66
Een prachtige picknickmand die geschikt is voor 4 personen. Bij deze combi zit ook een picknickkleed in de kleur grijs. Zo kunt u met het hele gezin genieten van een heerlijke picknick.
Picknick artikelen

Picknickmand Fabia + picknickkleed zwart

PIPM4P0052
€ 89,66
Bij een picknickmand kan een picknickkleed niet ontbreken. Bij deze combi ontvangt u een zwart picknickkleed en de unieke picknickmand Fabia. 
Picknick artikelen

Picknickmand Fabia + picknickkleed geruit blauw

PIPM4P0053
€ 98,34
Bij de picknickmand Fabia is er nu ook een picknickkleed combi verkrijgbaar. Het picknickkleed geruit blauw heeft een geplastificeerde onderkant waardoor u gemakkelijk zand en ander vuil van het kleed af kunt poetsen. 

Een picknickmand kan tijdens een picknick niet ontbreken. De picknickmanden van Wijnengeschenken worden handgemaakt van riet. De manden hebben elk een uniek ontwerp en karakter. Wijnengeschenken heeft picknickmanden voor twee personen en voor vier personen. Naast picknickmanden bieden wij ook een assortiment boodschappenmandjes aan. Deze kunnen ook voor een picknick gebruikt worden of gewoon om de boodschappen in mee te nemen. De boodschappenmandjes zijn in drie kleuren verkrijgbaar rood, blauw en grijs. Daarnaast heeft u ook nog de keuze of u een boodschappenmandje met of zonder koelvak wilt bestellen. De mandjes inclusief koelvak zijn perfect voor een picknick en houden u eten en drinken met behulp van een koelelement goed koel.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Wijnengeschenken.be gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.