Wijngeschenken

Er zijn 54 producten

Iedereen geeft graag een speciaal wijncadeau. Het is misschien niet het meest originele, maar het getuigt altijd wel van goede smaak. Niet voor niet is het in vele culturen de gewoonte om wijn cadeau te geven als je uitgenodigd wordt voor een etentje of voor een verjaardag. De wijngeschenken van wijngeschenken.be kan u helemaal persoonlijk en or...

Iedereen geeft graag een speciaal wijncadeau. Het is misschien niet het meest originele, maar het getuigt altijd wel van goede smaak. Niet voor niet is het in vele culturen de gewoonte om wijn cadeau te geven als je uitgenodigd wordt voor een etentje of voor een verjaardag. De wijngeschenken van wijngeschenken.be kan u helemaal persoonlijk en origineel maken, naar de stijl van de ontvanger. Zo hebben we bijvoorbeeld gepersonifieerde wijnkistjes en verpakkingen in ons assortiment. Op die manier geef je niet zomaar een fles wijn cadeau, maar geef je ook het gevoel écht aan die persoon gedacht te hebben. Dat kan iedereen waarderen.

Relatiegeschenk

Ook in het bedrijfsleven wordt veel wijn cadeau gedaan. Als relatiegeschenk als je een nieuwe samenwerking aangaat of om afscheid te nemen van een werknemer. Maar ook als kerstgeschenk of in het kerstpakket blijft wijn erg populair. Bij wijngeschenken.be geven we u de mogelijkheid om uw bedrijfsnaam of bedrijfslogo op een brief of op de verpakking aan te brengen. Daarvoor hebben we verschillende technieken, zoals laten etsen of graveren in het wijnkistje, een tinnen etiket of een full color briefje of handgeschreven kaartje met een persoonlijke boodschap, met uw naam of de naam van de ontvanger.

Bij wijngeschenken.be zijn de wijngeschenken op te delen in 3 categorieën. In de categorie van €7 tot €19 kan u alle prachtige, betaalbare cadeau’s met 1 of 2 flessen wijn in een prachtige cadeauverpakking. Dit kan variëren van een eenvoudige wijntas tot een mooie aluminium koker met een fles Prosecco. Of een uitgebreide wijnkist met een luxe sommeliersset.

In de prijscategorie van €19 tot €31 komt u op gebied van wijn en verpakking een stapje hoger. Hier zijn de meer uitgebreide sets te vinden en bijvoorbeeld de magnum fles Prosecco. Een parel in deze prijsklasse is de set met de rode Ripasso della Crosara met decanteerkaraf en twee prachtige wijnglazen. Een volledige wijnset waar elke liefhebber van rode wijn veel plezier aan zal beleven.

In de groep van €37 tot €125 staan de Rolls Royces onder de wijncadeau’s. Hier vindt u de cadeau’s die u eigenlijk zelf zou willen houden. En dat kan natuurlijk ook. De wijncadeau’s van wijngeschenken.be zijn een perfect cadeau om uzelf mee te verwennen. Hier vindt u ook alle topwijnen uit ons assortiment, van de beste wijnhuizen ter wereld. Een van de toppers in deze categorie is het wijnpakket van het bekende Montresor wijnhuis. Dit wijncadeau bestaat uit een schitterende design wijnkist van zilverkleurig aluminium met een strakke look. De kist is rijkelijk gevuld met een complete 6-delige sommelierset met een kelnersmes, thermometer, druppelring, loodsnijder, schenktuit met stop en een losse flessenstop. De wijnen in dit pakket zijn de rode Vapolicella Capitel delle Crosara Ripasso en de witte Lugana Gran Guardia van het geroemde Italiaanse wijnhuis Giacom Montresor.

Minder
Meer
Laat 1 - 24 van de 54 product(en) zien
Accepteren

Deze website gebruikt cookies voor de beste gebruikerservaring. Sta deze toe door op de 'Accepteren' knop te klikken.