Tripel

Incl. BTW
€ 2,69
Een échte Oudenaardse bruine is friszurig. Na de fluweelzachte aanzet volgen aroma’s van gebrande en geroosterde mout, karamel, hop, en fruitige toetsen die door zinderen in de smaak tot de licht bittere afdronk. Het bier dankt zijn naam aan de bekende levensgenieter en kunstschilder Adriaen Brouwer.
Incl. BTW
€ 2,59
Bryggja Tripel is gebrouwen door de hobbybrouwers “De Hippe Hoppers”. Zij werden in 2012 in Brussel uitgeroepen tot de Beste Hobbybrouwers.
Incl. BTW
€ 3,09
De Ondineke Tripel is het stadsbier van Aalst. Dit bier wordt erg speciaal gemaakt aangezien er geen gebruik wordt gemaakt van kruiden. De brouwer heeft ervoor gekozen om de smaak te generen door gebruik te maken van diverse soorten hop. Helaas is dit procuct uitverkocht.
Incl. BTW
€ 2,59
De Schuppenboer was het eerste bier dat het Nest op de kaart heeft gezet. Een bier dat wordt gebrouwen met cascade hop, waar koriander aan wordt toegevoegd.
Incl. BTW
€ 2,59
Dit heerlijke bier is gemaakt met 2 verschillende soorten hop die perfect uitgebalanceerd zijn. Deze tripel is voor iedereen toegankelijk met zijn licht zoete en licht bittere smaak.
Incl. BTW
€ 2,69
Piccolo is een krachtig bier met zeven verschillende kruiden. Door deze kruiden heeft hij een volle smaak en een prachtige goudgele kleur gekregen. Dit bier heeft dan ook smaken van Lavendel, Oregano en tijm. Dit unieke bier moet u geproefd hebben
Incl. BTW
€ 2,89
Dit Amber bier heeft sterke karamel aroma's en een lichte smaak van vlierbloesem. Dit Belgische bier wordt gebrouwen door brouwerij Den Toetëlèr in Hoeselt.
Incl. BTW
€ 2,89
Tripel Trezeke, een unieke Tripel met 7,5 % alcohol, het heeft een rijke kleur van oud goud met een romige, vaste schuimkraag. Je ruikt een aangename geurende mengeling van hoparoma’s met toetsen van citrus en pompelmoes.
Incl. BTW
€ 2,59
Dit abdijbier is sterk blond en hergist op fles. Het geurt naar citrus, perzik, ananas, nectarine en kruiden. Hop en mout strelen de smaakpapillen, beide mooi in balans. De aanzet is lichtzoet, de afdronk pittig tot pikant.
Incl. BTW
€ 2,49
Paternoster is een tripel met een alcohol percentage van 8% en heeft een fruitig en licht romige smaak.
Incl. BTW
€ 1,99
Le Fort Tripel is een blond Belgisch bier. Dit bier is namelijk afkomstig uit Bellegem en wordt gebrouwen door Brouwerij Omer Vandar Ghinste.
Incl. BTW
€ 2,59
Tripel Kanunnik is een blond bier met een Belgische achtergrond. De brouwerij waar dit bier vandaan komt heet Brouwerij Wilderen. Tripel Kanunnik is gebrouwen met 4 soorten granen.
Bier

Speciaalbier Paix Dieu

BISPTR0069
Incl. BTW
€ 3,99
Paix Dieu is een Belgisch tripel. Het bier wordt gebrouwen in familiebrouwerij Caulier. Qua uiterlijk is het bier troebel dat mooi uitkomt onder een romige schuimlaag. Helaas dit product is uitverkocht.
Incl. BTW
€ 1,99
Tripel Karmeliet is een Tripel die wereldberoemd is geworden. Dit Belgische bier wordt gebrouwen in Brouwerij Bosteels.
Incl. BTW
€ 2,89
Vals Paterke Goud is een heerlijk fris biertje. Doordat het bier gemaakt is van kenmerkende mout- en hopsoorten is Vals Paterke goud echt een dorstlesser.
Incl. BTW
€ 2,99
Knuppel bier Mango is een trippel met een verrassende mango smaak. een lekkere niet te zoete Tripel met heerlijke fruitige mango en een perfect bittere afdronk. Met als ingrediënten water, mout, kruiden, hop en gist. Knuppel bier Mango is het best te bewaren als het in een koelen en donkeren omgeving word bewaard.
Incl. BTW
€ 2,99
Veen bier tripel X heeft een heerlijke abrikoos en rozijnen aroma. Het heeft een verassende abrikoos en rozijnen smaak.
Incl. BTW
€ 3,09
Turf bier Tripel is een tripel met een vleugje koriander met een kruidige smaak. Het heeft een Citrus hop voor een frisse afdronk. De ingrediënten die het bier bevatten zijn water, karamelmout, kruiden, hop en gist. Het bier is optimaal houdbaar als het bier in een koelen en donkere omgeving.
Incl. BTW
€ 2,59
Dief gold is een sterk blond bier van hoge gisting. Gebrouwen met 100% natuurlijke ingrediënten.
Bier

Speciaalbier Farang - 33cl

BISPTR0111
Incl. BTW
€ 2,49
Farang is een tripel met een Thaise twist. Dit bier is gebrouwen in Brouwerij d’oude Maalderij.

Tripel bier is erg gewild de laatste jaren. De eerste Tripel is door de brouwerij Westmalle in 1936 in het leven geroepen. Sindsdien worden tripel bieren in verschillende landen gebrouwen. Maar wat is tripel bier eigenlijk? Tripel is een zwaarder biersoort. De algemene kleur voor een tripel bier is goudblond. Door de toevoeging van suiker heeft een tripel bier een alcoholpercentage tussen de 6% en 10%. Kijkend naar het brouwproces van een tripel bier, dan heeft een tripelbier een zware bovengisting gehad met daarbovenop een hergisting in de fles. Om van een tripelbier optimaal te kunnen genieten is het van belang om het bier in een kelkglas met een vloeiende beweging in te schenken.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Wijnengeschenken.be gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.