Overige

Wijnaccessoires

Houten kaasplankje

ACHTBR0004
€ 19,50
De meeste wijnen gaan erg goed in combinatie met een kaasplankje. Hiervoor hebben wij ook de multifunctionele hardhouten kaasplank.
Wijnaccessoires

Vacuvin wijnopener

ACWOZW0006
€ 8,59
De opener van de kelner heeft een lichtgewicht en compact ontwerp, waardoor het gemakkelijk mee te nemen en op te slaan is in uw la.
Wijnaccessoires

Ontbijtsetje

ACOSGK0008
€ 14,29
Cadeau tip! Heerlijk in combinatie met een fles Introvinge Prosecco voor een heus "champagne ontbijtsetje"
Wijnaccessoires

Vacuvin vacuumwijnstoppers set

ACWSGR0010
€ 4,59
Vacuümwijnstoppers zijn ontworpen voor gebruik in combinatie met onze Wine Savers. Het Wine Saver systeem wordt gebruikt om een geopende fles wijn af te sluiten door de zuurstof uit de fles te extraheren, waardoor een vacuüm ontstaat om uw wijn langer te bewaren.
Wijnaccessoires

Vacuvin schenktuitjes

ACSTZW0011
€ 8,59
Deze schenktuit Kristal van het merk VacuVin zorgt ervoor dat u keer op keer wijn kunt inschenken voor uw gasten zonder te druppen.

Voor wie de traditionele manier van het openmaken van een wijnfles te veel werk is of voor degene die echt dol is op gadgets hebben we een elektrische wijnopenener. Met dit handige apparaat opent u met één simpele beweging iedere fles wijn. De opener is compleet met batterij en oplader en loodsnijder en zit in een ronde geschenkverpakking. Een heel bijzondere en originele geschenkset is onze ontbijtset. Hier zit alles in om iemand te verrassen met een luxe ontbijt. Vooral voor je vrienden of relaties die moeite hebben met vroeg opstaan is dit ontwaaksetje een leuk cadeau. Deze gadget met onder andere een wekker, peper en zoutstel en eierdopjes tovert een glimlach op elke vroege vogel met een ochtendhumeur. Als u het ontbijtsetje samen bestelt met een fles Introvigne Brut Prosecco en twee champagneglazen is de set compleet voor een luxe champagne ontbijt.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Wijnengeschenken.be gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.