Bier

Incl. BTW
€ 2,69
Een échte Oudenaardse bruine is friszurig. Na de fluweelzachte aanzet volgen aroma’s van gebrande en geroosterde mout, karamel, hop, en fruitige toetsen die door zinderen in de smaak tot de licht bittere afdronk. Het bier dankt zijn naam aan de bekende levensgenieter en kunstschilder Adriaen Brouwer.
Bierpaket

Speciaalbier cadeau Palm 1x75cl

BCBL1F0001
Incl. BTW
€ 11,74
Een heerlijk biergeschenk met een fles bier van 75cl. Dit bier komt uit België en heeft een alcoholpercentage van 5%  Dit product is helaas uitverkocht
Incl. BTW
€ 14,71
Een mooi biergeschenk met een fles bier van 75cl. Dit bier heeft al meerdere jaren op rij Worlds best beer award gewonnen.
Incl. BTW
€ 2,59
Bryggja Tripel is gebrouwen door de hobbybrouwers “De Hippe Hoppers”. Zij werden in 2012 in Brussel uitgeroepen tot de Beste Hobbybrouwers.
Incl. BTW
€ 2,89
De Urthel Samaranth bieren zijn van een andere niveau. Het is een speciaalbier dat wordt gebrouwen in België. Het zijn echte smulbieren
Incl. BTW
€ 13,70
Een biergeschenk met een grote fles Speciaalbier van 75cl. Dit bier komt uit België en heeft een alcoholpercentage van 11%
Incl. BTW
€ 3,09
Dit drinkbare Opie bier van 8% wordt gekenmerkt door zijn fruitigheid. In de neus manifesteert het aangename aroma van banaan zich al. Het oog wordt ook verwend door de fijne mooie parelende schuimkraag die lang stand houdt. Helaas is dit procuct uitverkocht.
Incl. BTW
€ 16,70
Een heerlijk Speciaalbier geschenk met daarin een grote fles bier van 75cl. Het bier komt uit België met een alcoholpercentage van 11,7%
Incl. BTW
€ 3,09
Mooi droog Belgisch Omie beer amber van 6% alcoholpercentage. Reeds in de neus krijgen we namelijk lichte Esthers gecombineerd met subtiele hinten van noten. Omie is een uiterst gebalanceerd volmondig bier met evenwicht tussen mout en hop. Helaas is dit procuct uitverkocht.
Incl. BTW
€ 11,70
Een prachtig biergeschenk met een grote fles Speciaalbier van 75cl. Dit bier komt van de bekende brouwerij Hertog Jan en heeft een alcoholpercentage van 10%.
Incl. BTW
€ 2,89
Hop de brewer, afkomstig uit brouwerij De Oude Maalderij. Het bier is speciaal gebrouwen voor het 11de Zythos bier festival.
Incl. BTW
€ 10,70
Een heerlijk biergeschenk met een grote fles Speciaalbier van 75cl. Dit bekende bier komt uit België en heeft een alcoholpercentage van 8%
Bier

Speciaalbier Remi - 33cl

BISPBL0008
Incl. BTW
€ 2,59
De Remi Blond is een goudblonde doordrinker. Het bier is ontwikkeld naar de grootvader van Pieter De Bock. Hij was namelijk fan van een fijne bittere afdronk die op ieder moment van de dag en het hele jaar door kon worden gedronken. Helaas is dit procuct uitverkocht.
Incl. BTW
€ 12,20
Een mooi biergeschenk met een heerlijke fles Speciaalbier van 75cl. Dit bier komt uit België en heeft een alcoholpercentage van 8,2%.
Incl. BTW
€ 3,09
Saison d’Erpe-Mere is een blond bier van hoge gisting dat gebrouwen wordt volgens de aloude Henegouwse Saison traditie. Het wordt niet gefilterd en is dus een zuiver natuurbier! Helaas is dit procuct uitverkocht.
Incl. BTW
€ 14,70
Een heerlijk biergeschenk met een heerlijke fles Speciaalbier van 75cl. Dit bier komt uit België en heeft een alcoholpercentage van 6%
Incl. BTW
€ 2,59
Bryggja Tripel is gebrouwen door de hobbybrouwers “De Hippe Hoppers”. Zij werden in 2012 in Brussel uitgeroepen tot de Beste Hobbybrouwers.
Bierpaket

Speciaalbier cadeau blond 2x75cl

BCBL2D0012
Incl. BTW
€ 21,16
Een biergeschenk met twee heerlijke Speciaalbieren uit België. De Bieren hebben een inhoud van 75cl.

Speciaal bier is sinds 1980 steeds meer in opkomst. Wat speciaal bier zo uniek maakt zijn de vele soorten, de verschillende smaken, de excentrieke namen en de verschillende uitstralingen. België is een groot favoriet als het gaat over het brouwen van de speciaal bieren. Vandaar dat Wijnengeschenken veel van haar bieren rechtstreeks uit België importeert. Door voortdurend naar de meest unieke speciaal bieren te zoeken heeft Wijnengeschenken.be ervoor kunnen zorgen dat zij een uniek assortiment hebben weten samen te stellen. De meeste speciaal bieren komen van authentieke microbrouwerijen uit België. Speciaal bier is in verschillende categorieën verkrijgbaar. Wijnengeschenken heeft de speciaal bieren in de volgende categorieën onder andere verkrijgbaar: blond, tripel, dubbel, witbier, donker, gemberbier, honingbier en nog vele andere soorten. Naast het los bestellen van de speciaal bieren is het bij Wijnengeschenken.be ook mogelijk om de bieren in pakketten, cadeaus en grote flessen van 750ml te bestellen. Hiermee kunt u iemand een heerlijk speciaal bier pakket cadeau geven. Wilt u liever de bieren voor uw zelf houden dan snappen wij dat helemaal! Speciaal voor deze liefhebbers hebben wij namelijk bierpakketten samengesteld waarin u, uw favoriete bier in grotere aantallen kunt bestellen. Zo zit u nooit zonder uw favoriete bier.

Blond

De meest bekendste en meest toegankelijke bier soort voor veel mensen is toch wel ‘blond’. Deze speciaal bieren staan bekend om haar frisse smaak met weinig hop. Een echte dorstlesser voor de warme dagen. Oorspronkelijk komt blond uit België, hier is het eerste blond bier lang geleden gebrouwen. De bieren hebben een licht gele kleur met een stevige witte schuimlaag. Onder de categorie blond bieren vallen ook: IPA, Tripel en Saison. Deze kunnen vaak ook een blonde kleur hebben.

Dubbel

Dubbel bier is een speciaal bier soort met een donker blonde tot donker bruine kleur. De speciaal bieren die dubbel genoemd worden hebben vaak een zoetere smaak die overeenkomen met koffie en karamel en is vaak minder bitter. Maar hoe wordt dubbel bier gemaakt? Door meer granen aan bier toe te voegen tijdens het brouwproces krijgt het bier meer suikers. Door deze suikers krijgt het bier een hoger alcoholpercentage. Het eerste dubbel bier is in 1856 op de markt gezet door de bekende bierbrouwerij: Westmalle. Sindsdien hebben vele brouwerijen een dubbel aan hun assortiment toegevoegd.

Tripel

Naast blond is tripel een erg geliefde biersoort. Ook hier is Westmalle de eerste brouwerij geweest die in 1936 voor het eerst een tripel bier op de markt heeft gebracht. Nu de dag van vandaag worden er overal tripelbieren ontwikkeld en ontdekt. Maar wat is een tripel bier eigenlijk? Tripel heeft een goudblonde kleur en is vaker een zwaardere biersoort. Door de zware bovengisting en de hergisting op de fles is een tripel zwaarder dan andere biersoorten. Door het toevoegen van suiker tijdens het brouwproces ontstaat er een alcoholpercentage tussen de 6% en 10%. Speciaal bieren kunnen het beste in een speciaal glas worden gedronken. Het perfecte glas voor een tripel bier is een kelkglas. Met dit glas en het inschenken in een vloeiende beweging komen de aroma’s vrij en kunt uiterst genieten.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Wijnengeschenken.be gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.