Zoekt u een manier om uw wijngeschenk een persoonlijke touch te geven? Naast het standaard assortiment is het bij Wijnengeschenken ook mogelijk om uw cadeau te personaliseren. Door uw wijngeschenk te personaliseren doormiddel van het graveren van een naam, een logo of een leuke tekst geeft u een persoonlijke draai aan uw cadeau.

Graveren

Door een computergestuurde laserstraal kan uw logo of tekst haarscherp aangebracht worden. U kan dit al vanaf 10 stuks doen. Wijnengeschenken graveert al hun bestellingen in eigen huis en is daarom zeer flexibel om in uw wensen te vervullen.

Persoonlijke boodschap

Naast graveren kunt u er ook voor kiezen om een persoonlijke boodschap bij uw cadeau toe te voegen. Dit is een aanrader wanneer u het cadeau direct naar de afzender wilt verzenden. Met een persoonlijke boodschap komt het cadeau persoonlijker aan en weet de afnemer van wie het cadeau afkomt.

Wil u een origineel geschenk aanbieden, speciaal voor uw doelgroep, budget en doelstelling, neem dan contact met ons op. Wij kunnen u een vrijblijvend maar passend voorstel op maat aanbieden.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Wijnengeschenken.be gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.