Bruin

Dit bier is een donkerbruin biobier met stevige, beige kraag en werd gerijpt op het hout van sherry- en whiskyvaten. Hierdoor krijgt het donkerbruine degustatiebier met 10% alcoholvolume een sutbtiele houttoets mee.
Cuvee du chateau kasteel is een Belgisch bruin bier. Het bier is afkomstig van Brouwerij Van Honsebrouck. Deze brouwerij staat in Ingelmunster.
€ 2,93
Dit Belgische bruin bier is op een traditionele wijze ontstaan en heeft een hoge gisting. Doordat dit bier voor de helft tarwe bevat, kan dit bier beschouwd worden als een bruin tarwebier. Verder heeft dit bier een unieke smaak en is perfect om aan uw collectie toe te voegen.

Bruin bier komt oorspronkelijk van de Engelse biersoort “Brown Ale”. In Engeland is dit een aparte biersoort, echter in Nederland en België is dit niet het geval. Puur door de kleur van het bier heet het in Nederland en België ‘bruin bier’. Het bier krijgt zijn donkere kleur door pure bruine mout te gebruiken in het brouwproces. De bruine bieren hebben vaar ook een zoetere en moutige smaak. Bruinbier is lekker weg te drinken in een bekend pint glas. Bruin bier hoort voorzichtig in hoek van 45 graden in geschonken te worden. Hierdoor wordt een mooie schuimlaag op het bier gecreëerd.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Wijnengeschenken.be gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.