Luxe wijnkist met accessoires

Incl. BTW
€ 26,95
Een Aluminium wijnkist geschikt voor twee flessen van 750ml. Deze wijnkist heeft een afmeting van 35x19,2x12,2 cm en heeft aan de bovenkant een handig handvat. Dit product is helaas uitverkocht.
Wijnkisten

Wijnkist bordeaux 1-vak met accessoires

WKLUMA1F0015
Incl. BTW
€ 24,89
De wijnkist heeft 5 luxe wijn accessoires en is goed voor 1 fles van 750ml. De wijnkist is gemaakt van een sterk kersen hout en afgemaakt met zilveren details. De wijnkist heeft een buitenkant afmeting van 36x11x11,5cm.
Incl. BTW
€ 36,75
Een wijnkist gemaakt van kersen rood hout die geschikt is voor twee flessen van 750ml. De wijnkist is uitgerust met vijf accessoires en heeft een afmeting van 36,5x21x1 cm  Dit product is helaas uitverkocht
Wijnkisten

Wijnkist zwart 2-vaks met accessoires

WKLUMA2F0020
Incl. BTW
€ 55,30
Deze prachtige en zeer exclusieve wijnkist is geschikt voor twee flessen van 750ml. De wijnkist is uitgerust met zeven accessoires en heeft een afmeting van 36,2x21,2x14,5 cm.
Wijnkisten

Wijnkist bordeaux 1-vak voor champagne

WKLUMA1F0024
Incl. BTW
€ 18,55
Een wijnkist geschikt voor een prosecco of champagne fles van 750ml. De wijnkist is uitgerust met 1 accessoire en afgewerkt met gouden details. De wijnkist heeft een afmeting van 36,2x11,5x11cm
Wijnkisten

Wijnkist 1-vak met humidor

WKLUMA1F0025
Incl. BTW
€ 38,99
Een wijnkist met een prachtige glas houten uitstraling. Deze wijnkist is uitgerust met een Humidor en is geschikt voor een fles van 750ml.

Luxe wijnkisten zijn meer dan alleen standaard wijnkisten, deze kisten kun je namelijk ook als woondecoratie gebruiken. Maar naast dat hoe te gek is het om een echte wijnliefhebber een prachtige wijnkist met accessoires te schenken. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Luxe wijnkist met zeven accessoires, deze pracht wijnkist is voorzien van maar liefst zeven prachtige accessoires. Deze wijnkist heeft een strak en modern design. Verder is de wijnkist afgewerkt in het zwart met een transparante deksel en een verchroomde sluiting. Opgeborgen onder de deksel vind u de accessoires; loodsnijder, schenkhulp met afsluitbare kurk, druppelvanger, wijnthermometer, kelnermes en twee flessenstoppen. Kortom, een geweldige wijnkist. Bent u opzoek naar een compactere wijnkist, maar u wilt hetzelfde uitstralen dan is de champagne wijnkist iets voor u. Deze unieke wijnkist geeft een champagne of prosecco een prachtige uitstraling en uw cadeau extra karakter. Het mooie aan deze wijnkist is dat er een mooie wijnstopper bij zit. Kortom deze wijnkisten zijn razend populair voor de particulier, maar ook als relatie – of kerstgeschenk.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Wijnengeschenken.be gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.