Luxe wijnkist met accessoires

Er zijn 6 producten

Aluminium 2-vaks met 6-delige sommelierset is een prachtige luxe wijnkist, die uw cadeau een extra boost geeft. Onze luxe wijnkisten zijn dan ook juweeltjes in ons assortiment. De aluminium wijnkist is voorzien van vilten binnenzijde en een handige greep. Daarnaast zitten er natuurlijk zes prachtige accessoires bij de wijnkist. De koploper op di...

Aluminium 2-vaks met 6-delige sommelierset is een prachtige luxe wijnkist, die uw cadeau een extra boost geeft. Onze luxe wijnkisten zijn dan ook juweeltjes in ons assortiment. De aluminium wijnkist is voorzien van vilten binnenzijde en een handige greep. Daarnaast zitten er natuurlijk zes prachtige accessoires bij de wijnkist. De koploper op dit moment op het gebied van Luxe wijnkisten met accessoires is de wijnkist met vijf luxe accessoires. Deze mooie wijnkist is gemaakt van een kersen kleurig hout en is afgewerkt met verchroomd beslag. Het leuke aan deze wijnkisten is dat de accessoires in de deksel van de wijnkist verborgen zijn, zodat wanneer je de wijnkist opent er een aangename verassing bij zit.

Als laatst hebben we nog de Champagne wijnkist, deze wijnkist is de wijnkist om tijdens de feestdagen cadeau te geven. Door een heerlijke Prosecco of Champagne in deze wijnkist te schenken wordt het altijd een succes. Een wijnkist hoeft dus niet alleen maar functioneel te zijn. Het is tegenwoordig ook geschikt als woondecoratie.

Minder
Meer
Laat 1 - 6 van de 6 product(en) zien
Accepteren

Deze website gebruikt cookies voor de beste gebruikerservaring. Sta deze toe door op de 'Accepteren' knop te klikken.