Luxe wijnkist met accessoires

Wijnkisten

Wijnkist zwart 2-vaks met accessoires

WKLUMA2F0020
€ 59,58
Deze prachtige en zeer exclusieve wijnkist is geschikt voor twee flessen van 750ml. De wijnkist is uitgerust met zeven accessoires en heeft een afmeting van 36,2x21,2x14,5 cm.
Wijnkisten

Wijnkist bordeaux 1-vak voor champagne

WKLUMA1F0024
€ 19,99
Een wijnkist geschikt voor een prosecco of champagne fles van 750ml. De wijnkist is uitgerust met 1 accessoire en afgewerkt met gouden details. De wijnkist heeft een afmeting van 36,2x11,5x11cm

Luxe wijnkisten zijn meer dan alleen standaard wijnkisten, deze kisten kun je namelijk ook als woondecoratie gebruiken. Maar naast dat hoe te gek is het om een echte wijnliefhebber een prachtige wijnkist met accessoires te schenken. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Luxe wijnkist met zeven accessoires, deze pracht wijnkist is voorzien van maar liefst zeven prachtige accessoires. Deze wijnkist heeft een strak en modern design. Verder is de wijnkist afgewerkt in het zwart met een transparante deksel en een verchroomde sluiting. Opgeborgen onder de deksel vind u de accessoires; loodsnijder, schenkhulp met afsluitbare kurk, druppelvanger, wijnthermometer, kelnermes en twee flessenstoppen. Kortom, een geweldige wijnkist. Bent u opzoek naar een compactere wijnkist, maar u wilt hetzelfde uitstralen dan is de champagne wijnkist iets voor u. Deze unieke wijnkist geeft een champagne of prosecco een prachtige uitstraling en uw cadeau extra karakter. Het mooie aan deze wijnkist is dat er een mooie wijnstopper bij zit. Kortom deze wijnkisten zijn razend populair voor de particulier, maar ook als relatie – of kerstgeschenk.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Wijnengeschenken.be gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.