Italiaans wijngeschenk

Wijn cadeau

Wijncadeau Bella Italia 2x75cl

WCITGM0002
Incl. BTW
€ 29,49
Een wijnkado met twee heerlijke flessen wijn van 75cl. Deze wijnen komen uit Italië van het wijnhuis Poderi delle Rose.
Wijn cadeau

Wijncadeau Lambrusco 1x75cl

WCITRO0006
Incl. BTW
€ 14,99
Een wijncadeau met een heerlijk fles wijn van 75cl. Deze wijn komt uit Italie van het wijnhuis Alberini. Dit product is helaas uitverkocht.
Wijn cadeau

Wijncadeau Cantine intesa 3x75cl

WCITGM0007
Incl. BTW
€ 64,99
Een wijngeschenk met drie heerlijke wijnen van 75cl. Deze wijnen komen van het wijnhuis Poderi delle Rose uit Italië.
Wijn cadeau

Wijncadeau Modigliana 3x75cl

WCITGM0013
Incl. BTW
€ 69,69
Een wijngeschenk met drie heerlijke wijnen, Deze wijnen komen uit Italie.
Wijn cadeau

Wijncadeau rood Sangiovese 1x75cl

WCITRO0014
Incl. BTW
€ 34,99
Het wijn cadeau rood Sangiovese bevat een heerlijke rode wijn verpakt in een wijnkistje voorzien van vijf accessoires . De wijn is afkomstig uit Italië en komt van het wijnhuis Poderi delle Rose.
Wijn cadeau

Wijncadeau Verona 2x75cl

WCITRO0015
Incl. BTW
€ 44,45
Dit wijncadeau bevat twee heerlijke wijnen van 75cl. De wijn komt van het wijnhuis Poderi delle Rose uit Italië.  Dit product is helaas uitverkocht
Incl. BTW
€ 37,49
Een wijngeschenk met een heerlijke fles wijn met een inhoud van 75cl. Deze wijn komt van het wijnhuis Laficaia uit Italië. 1. Laficaia Gavi di Gavi is een witte wijn met een lichte Citrus smaak.
Wijn cadeau

Wijncadeau Laficaia luxe 2x75cl

WCITGM0028
Incl. BTW
€ 62,00
Een wijngeschenk met daarin twee wijnen: 1. Barbera d'Asti 2. Gavi di Gavi Beide wijnen komen van het wijnhuis Laficaia uit Italie. Dit wijnhuis is opgericht door Erico Piantato die zijn droom is nagestreven. De naam Laficaia komt van een vijgenboom waar hij veel herinneringen aan had met zijn grootvader.  Dit product is helaas uitverkocht
Wijn cadeau

Wijncadeau Amarone Symfonie 1x75cl

WCITRO0029
Incl. BTW
€ 49,97
Een wijncadeau met een heerlijke fles wijn van het wijnhuis Montresor, deze wijn komt uit Italie en heeft een inhoud van 75cl.  Dit product is helaas uitverkocht
Incl. BTW
€ 31,49
1. Een heerlijke Italiaanse mousserende wijn genaamd Pavo Franciacorta brut. Deze unieke wijn heeft een prachtig wijnkistje voor een origineel cadeau
Incl. BTW
€ 28,99
1. Een heerlijke mousserende wijn genaamd Pavo Franciacorta natura. Deze mousserende wijn komt uit Italie en is perfect voor een speciale gelegenheid. 
Wijn cadeau

Wijncadeau Paradiso 1x75cl

WCITRO0039
Incl. BTW
€ 25,49
Een wijncadeau met een heerlijke wijn van het wijnhuis Poderi delle Rose, deze wijn komt uit Italië en heeft een inhoud van 75cl.
Incl. BTW
€ 29,99
Een mooi wijngeschenk met daarin een heerlijke wijn uit Italië. De wijn komt van het wijnhuis De Feudis en heeft een inhoud van 75cl. 1. De Feudis Lounge Primitivo del Salento is een rode wijn met smaken van pruimen, rode bessen en kersenconfituur.
Wijn cadeau

Wijncadeau Alex Fabi 2x75cl

WCITRO0044
Incl. BTW
€ 34,99
Dit wijn cadeau bestaat uit twee heerlijke Italiaanse wijnen van het wijnhuis Alex Fabi. 1. Alex Fabi Valpolicella Ripasso2. Alex Fabi Valpolicella
Wijn cadeau

Wijncadeau Alex Fabi Ripasso 1x75cl

WCITRO0050
Incl. BTW
€ 21,49
Een mooi wijngeschenk met een heerlijke wijn van het wijnhuis Alex Fabi, deze wijn komt uit Italie en heeft een inhoud van 75cl.

Bent u net zo een fan van Italiaanse wijnen als ons? Dan bent u op het juiste adres. Wijnengeschenken heeft namelijk een ruim assortiment Italiaanse wijncadeaus weten te creëren. Deze wijncadeaus gaan van één wijn tot een cadeau met drie wijnen. Of u nu van rood, wit, rosé of mousserend houd, het aanbod is er allemaal.

Een voorbeeld van een prachtig wijncadeau is het wijncadeau Bella Italia. Dit wijncadeau bevat twee heerlijke wijnen van het Italiaanse wijnhuis Poderi delle Rose. De wijnen in dit wijncadeau zijn: een rode wijn en een zoete witte zijn. Een ander mooi cadeau is het wijncadeau Pavo Franciacorta, dit is de ‘champagne’ van Italië. Franciacorta mag alleen in een bepaalde streek in Italië geproduceerd worden, zoals dat ook zo gaat met champagne in Frankrijk. Deze Franciacorta van Pavo zijn er in de uitvoering brut en natura. Beide zijn deze cadeaus gemakkelijk via Wijnengeschenken te bestellen.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Wijnengeschenken.be gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.