Wijngeschenk wit

€ 23,46
Wijncadeau Henri Nordoc Chardonnay bestaat uit twee witte wijnen afkomstig uit het Franse wijnhuis Henri Nordoc. De wijnen worden verpakt in een mooie houten kist.
€ 11,53
Een witte wijn van het wijnhuis Les Terrasses Cevenoles uit Frankrijk. Deze wijn heeft sterke smaken van: peer, druiven, Citrus, jonge takjes en appeltjes, met een alcoholpercentage van 12,5%

Een wijn cadeau valt altijd goed in de smaak. Wijnengeschenken bied u verschillende wijn cadeaus aan met allerlei heerlijke wijnen. Een wijncadeau wit is een perfect cadeau om tijdens de zomerdagen aan iemand te schenken. Het assortiment bestaat uit wijncadeaus met één, twee of drie wijnen met een prachtige wijnkist eromheen.

Een voorbeeld van zo een mooi geschenk is het wijncadeau Poderi delle rose Pinot Bianco, dit geschenk heeft een heerlijke Italiaanse witte wijn. Een prachtig wijnkistje dat het cadeau helemaal afmaakt. Bent u opzoek naar een wat luxer wijncadeau, dan bent u aan het juiste adres. Het wijncadeau La Ficaia Gavi di Gavi luxe is een prachtig wijngeschenk met daarin een heerlijke Gavi di Gavi uit Italie en een van de meest luxe wijnkisten uit het assortiment. De bordeaux rood en de vijf luxe accessoires zorgen voor een zeer luxe uitstraling en geeft de wijn de uitstraling die hij verdient.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Wijnengeschenken.be gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.