WijnenGeschenken.be is de grootste ‘online’ winkel op het gebied van wijngeschenken in België. Door het uitgekiende concept van deze speciaalzaak kunt u vanuit uw luie stoel thuis of vanachter uw bureau op de zaak iemand een schitterend wijncadeau bezorgen.

U bestelt heel eenvoudig via uw computer, de door u gemaakte keuze en wij doen de rest. Zowel particuliere klanten als ook zakelijke klanten kunnen van deze comfortabele bestelservice gebruik maken.

Over ons

Wij zijn Wijnengeschenken en bij ons kunt u terecht voor relatiegeschenken, wijnen, bieren en picknickartikelen. Wij zijn dit familiebedrijf begonnen vanuit onze passie voor het bourgondische leven en streven ernaar om u als klant maximaal tevreden van dienst te zijn. Onze liefde voor bijzondere speciaal bieren en wijnen heeft geleid tot een uniek assortiment.

De familie Kanters is in 2008 gestart met Masha-International. Uit een afstudeeronderzoek bleek dat er veel animo was naar het kisten van wijn en het versturen van een relatiegeschenk. Via deze manier kunnen zij vanuit hun passie voor wijn opvullen en starten zij met de webshop wijnengeschenken.be.

Onze missie

Vanuit passie voor de bourgondische levensstijl en onze doelstelling deze met onze producten bereikbaar te maken voor onze klanten, baseren wij onze missie op de volgende pijlers:

  1. Optimale service – Wij helpen u bij uw keuze of pakketsamenstelling, geven informatie over de producten en pakken het geschenk toepasselijk en stijlvol voor u in. Om zo het gevoel mee te geven geholpen te zijn in advies, deskundigheid, ontzorging en afwerking.
  2. Maximale klanttevredenheid – Uw wens is voor ons van grootste belang. Wij willen onze klanten een beleving meegeven en niets te wensen overhouden als u onze webshop verlaat.
  3. Ultieme beleving – Wij willen de klant een uniek gevoel van plezier en een genotservaring meegeven bij een bezoek aan onze webshop. Wij staan altijd klaar om u advies of meer informatie te geven.
Product toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Wijnengeschenken.be gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.