Mousserend wijngeschenk

€ 33,13
1. Een heerlijke Italiaanse mousserende wijn genaamd Pavo Franciacorta brut. Deze unieke wijn heeft een prachtig wijnkistje voor een origineel cadeau
Deze mousserende wijn is een witte wijn van het wijnhuis Pavo, de wijn heeft smaken van zoet fruit, Citrusvruchten en Kruisbes. Verder komt de wijn uit het beroemde Lombardije die bekend staat als dé Franciacorta streek van Italie.  

Onder mousserend vallen verschillende soorten wijn. Een aantal mousserende wijnen die wij u aanbieden zijn Champagne, Cava en Franciacorta. Champagne is bij ieder wel bekend, maar een cava of een Franciacorta is net zo lekker en vaak veel goedkoper. Wij bieden u dan ook graag een wijngeschenk aan met daarin een heerlijke Cava of een Franciacorta. De Cava komt uit Spanje en de Franciacorta’s komen uit Italië.

Als u opzoek bent naar een Cava dan willen wij u adviseren om een kijkje te nemen naar het wijncadeau Pata Negra brut, dit wijncadeau heeft een heerlijke Spaanse witte Cava met een mooi houten wijnkistje als verpakking. Dit wijnkistje heeft een schuifdeksel wat ervoor zorgt dat de wijnkist gemakkelijk open en dicht gaat en de wijn mooi gepresenteerd kan worden. Als we naar een Franciacorta gaan dan adviseren wij al snel naar het wijncadeau Pavo Franciacorta brut. Deze droge mousserende wijn valt erg goed in de smaak en is perfect om aan iemand cadeau te schenken.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Wijnengeschenken.be gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.