Bier pakket

Een prachtig biergeschenk met een grote fles Speciaalbier van 75cl. Dit bier komt van de microbrouwerij Klootzakske en heeft een alcoholpercentage van 7.5%.
Een prachtig biergeschenk met een grote fles Speciaalbier van 75cl. Dit bier komt van de microbrouwerij Verstraete en heeft een alcoholpercentage van 8%
Bier pakket

Bierpack tripel - 12x33cl

BCTR12F0017
€ 33,71
Dit bierpakket bevat 12 tripel speciaalbieren. Deze bieren zijn blond, bruin en amber. De meeste bieren komen uit België van verschillende microbrouwerijen.
Bier pakket

Bierpack blond - 12x33cl

BCBL12F0019
€ 33,26
Dit bierpakket bevat 12 blonde speciaalbiertjes. Deze bieren komen voornamelijk uit België van verschillende microbrouwerijen.
Bier pakket

Bierpack donker - 12x33cl

BCDO12F0020
€ 32,31
Dit bierpakket bevat 12 unieke donkere speciaalbiertjes. Deze bieren komen voornamelijk van allerlei microbrouwerijen in België.
Bier pakket

Bierpack gemengd 12x33cl

BCGM12F0016
€ 32,77
Een bierpakket met 12 unieke bieren die elk hun eigen verhaal vertellen. Dit pakket bevat 12 verschillende bieren en gaat van blond naar bruin, tripel tot witbier.

Voor de mensen die niet van wijn houden, of juist wel maar ook van bier, hebben we een selectie aan prachtige biergeschenken. Zo is een absolute topper uit ons assortiment het bierpakket Belgische trots. Dit pakket bestaat uit 6 Heerlijke exclusieve Belgische speciaal bieren van de Top brouwerij Van Steenberge. Deze brouwerij legt de nadruk op traditionele brouwkunst aangepast aan de technologische evoluties en garandeert de passie, de kennis en vooral de bijzondere bieren die hieruit voortkomen. De bieren uit dit pakket zijn Gulden draak (zwaar donker bier) Gulden draak 9000 Quadrupel (zwaar Belgisch amber blond), Piraat (licht Amberkleurige), Piraat tripel Hop, Bornem (Belgisch Abdij bier), Bornem Tripel (Belgisch Abdijbier). Ook hebben we een aantal losse speciaal bieren. De magnumfles La Chouffe bijvoorbeeld. La Chouffe is een Belgisch blond bier dat behalve op vat lange tijd alleen in grote flessen van 75 centiliter en 1,5 liter verkrijgbaar was, maar sinds mei 2009 wordt het bier ook in flesjes van 33 centiliter gebotteld. Deze fles van liefst 1,5 liter zit in een stevige houten kist met schuifdeksel.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Wijnengeschenken.be gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.