Wijngeschenk rosé

Wijn cadeau

Wijncadeau Henri Nordoc Cinsault

WCFRRS0056
Incl. BTW
€ 25,99
Wijncadeau Henri Nordoc Cinsault bevat twee rosé wijnen afkomstig uit het Franse wijnhuis Henri Nordoc. 
Incl. BTW
€ 13,99
Dit wijncadeau bevat een heerlijke rosé wijn afkomstig uit het wijnhuis Henri Nordoc. Dit wijnhuis is gelegen in de Franse streek Languedoc-Roussillon 

Rosé is de wijn die gedronken wordt tijdens de mooie zomerdagen. Van rosé wijn wordt iedereen vrolijk en daarom is het ook een perfecte wijn om aan iemand cadeau te doen. De wijncadeaus rosé bestaan uit een heerlijke rosé, met daaromheen een prachtig wijnkistje die de wijn zo mooi mogelijk presenteert en uw cadeau een extra boost geeft.

Een voorbeeld kan zijn het wijncadeau Alex Fabi Pinot grigio rosé, dit wijncadeau heeft een heerlijke lichte blush rosé die met de pinot grigio druif gemaakt is. Om deze wijn zit een prachtig houten wijnkistje die u open en dicht kunt doen met een schuifdeksel. Ook is het mogelijk om de Alex Fabi pinot grigio rosé in een luxe wijnkistje te bestellen. De luxe wijnkist heeft een mooie bordeaux rode kleur, met daarin vijf luxe wijnaccessoires. Het gaat hier om het wijncadeau Alex Fabi pinot grigio rosé luxe. Wilt u een rosé wijncadeau bestellen, dan kan dat gemakkelijk bij wijnengeschenken.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Wijnengeschenken.be gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.